Cellminnesmålning grund – Webbkurs

Cellminnesmålning en helande metod bortom ord

Som nittonåring var jag med om ett mordförsök. Jag överlevde tack vare att en röst från andevärlden befallde mig att spela död när övergreppet skedde. Men problemet var att efter den händelsen fortsatte en del av den skräckslagna tonåringen att spela död. Hon orkade helt enkelt inte med att minnas. Men det gjorde cellerna.

När jag senare i livet var med om ytterligare trauman fylldes minnesbanken på och jag mådde dåligt och tappade livsenergi. Jag har provat olika behandlingsmetoder som varit mer eller mindre effektiva. Jag tröttnade på att alltid vara stressad, trött, överkänslig och skör så jag bad mina andliga guider om hjälp. Som en skänk från ovan fick jag kännedom om cellminnesmålning och intuitionen sa mig med ens att detta var precis vad jag behövde för att komma åt mina minnen på djupet, ända in på cellnivå.

Jag började en kurs i cellminnesmålning och redan efter första tavlan hade jag frigjort minnen som blockerat min livsenergi. Det var helt magiskt att få uppleva hur flödet kom tillbaka och efter ett antal målningsprocesser mådde jag dessutom bättre än jag någonsin gjort.

Med den här transformationsmetoden har jag gått genom alla mina levnadsår hittills i detta jordeliv, fosterlivet, tidigare liv, hinder för personlig och andlig utveckling och målat bort oönskade beteenden. Listan kan göras lång. Det finns inga begränsningar för vad som är möjligt att transformera. Att jag skulle utbilda mig till handledare inom området fanns det aldrig några tvivel om. Det här vibrerar helt i samklang med mitt sanna jag.

Med tacksamhet och glädje kan jag nu, fyra kurser senare, erbjuda dig att ta del av denna transformationsresa du också. Så känner du att dina celler börjar vibrera av glädje när du läser detta tveka inte att bejaka deras önskan om att få leva livet i frihet.

Är du intresserad av cellminnesmålning så erbjuder jag nu en webbkurs i den här färgstarka metoden. Välkommen att titta på en presentation av upplägget här.

Betalning av kursen sker via Swish, alternativt förskottsfaktura.

Kursen sker i din egen takt och är helt webbaserad. Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av målning sedan tidigare.

Redovisningen sker via fotografier m.m. sända på mail till mig.
Respons kommer dig tillhanda som ljudfil via mail.

Varmt välkommen
Camilla Wengelin
Diplomerad handledare i Cellminnesmålning

 

Bilder tagna under tidigare kurser 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din intresseanmälan sker här.