Kurs i Shamansk Energimedicin – HelAnde med själslig närvaro

lkommen på en helande resa in i dig själv medan du lär dig att utöva energimedicin.
Vi möts i hjärtat och tillåter oss att vara lyhörda för rösten som kallar oss tillbaka till vår essens, vårt kall.
Vi bejakar våra gåvor och lär oss att se på världen från en vacker plats inom oss.
Vi förstår att livet inte är personligt och tar därmed ansvar för vår egen resa.

I samband med en svår olycka 1999 väcktes healern inom mig och jag har sedan dess utövat healing/energimedicin på både djur och medmänniskor. Nu är tiden inne då jag blir kallad att dela med mig av min erfarenhet, framförallt som healer men också som medium, guide, mentor och terapeut.

Jag samarbetar dagligen med mina andliga guider och gör min unika resa, vilket också speglas i kursupplägget då jag vill ge dig möjligheten att följa din intuition och göra medvetna val i hur du önskar att din lära och guidning ska se ut.

Kursupplägg

Kursen i energimedicin är uppdelad på flera tillfällen/dagar där varje kursdel består av en heldag. Den grundläggande delen ses som obligatorisk eftersom det är där resan och transformationen startar. I den första delen presenteras den väg jag vandrar och du lär dig grunderna i hur en shamansk healingsession går till.
Om din själ kallar dig att fortsätta hälsas du välkommen att gå steg 2-4 som knyter samman energierna från de fyra väderstrecken. Därefter kommer fler steg att erbjudas dig där jag lär ut ytterligare sätt att arbeta på och hur du med fördel kan väva ihop allt till en alltmer djupgående healingprocess.

Jag har valt att ha detta upplägg för att ge dig full frihet att själv avgöra ditt behov av stöd. Du binder dig inte till något utan tillåts känna dig för längs vägen om du önskar göra resan tillsammans med mig eller välja en annan lärare/mentor längs vägen. Önskar du vandra vägen av en shamansk healer genom att gå steg 1-4 hos mig ber jag dig också att känna in vilken takt du önskar gå stegen, det är nämligen din personliga resa och din själ vet exakt när tiden är inne för ett energiskifte.

Dag ett träder vi in i ormens energi för att sedan längs vägen lära känna jaguaren, kolibrin och örnen/kondorens energier. Mycket starka arketypiska energier som bistår dig i arbetet som healer.

Varmt välkommen med på den transformerande och energiskiftande vandringen.

Väl mött
Nedan presenteras de första stegen.
Vänligen Camilla


Del 1 – Heldag – Grundkurs

Del 1 ger dig grundläggande insikter i vad shamansk energimedicin är och hur healingen utövas.
Du får ta del av olika verktyg och dess användningsområden inom healingen.
Du får också ge och ta emot healing då ni deltagare tränar på varandra.
Initieringar kommer att ske för att sätta dig i kontakt med healingens krafter och dess guider samt aktivera de skyddsband som bistår dig i arbetet.
Du får träda in i en starkt transformerande energi som hjälper dig att släppa gamla trosuppfattningar, strukturer och föreställningar. 

Övningarna under dagen anpassas efter den guidning jag själv får av min andlige guide, Blue Eagle.

OBS! Medtag till grundkursen

– Anteckningsblock och penna.

– Healingverktyg, om du har några, exempelvis skallra, trumma, pendel, fjädrar mm.

– Två bergskristaller, spetsar som är ca 3-6 cm långa, som kommer att initieras under dagen. Dessa kommer du att kunna använda i ditt framtida healingarbete om du önskar det. Fungerar även bra med lemurienspetsar också.

– En vanlig sten som du plockat i naturen och som är lagom stor att hålla i handen. Låt intuitionen guida dig i valet av sten.

Ett för dig vackert tyg att förvara din sten i.

Investering: 1000 kr

Och glöm inte att skrolla längre ner på sidan för att ta del av den gemensamma information som gäller för samtliga kursdagar.

 


Del 2 – Heldag – fortsättningskurs med extraktion

I denna kursdel jobbar vi vidare med healingmetoden som du lärt dig i grundkursen. Du får kunskap om entiteter som kan ha satt sig i auran och behöver tas bort, samt en form av operation på energiplan (andlig kirurgi) för att avlägsna kristalliserade blockeringar.
Till extraktionen behöver du ha en kristall som används enbart till detta. Det finns speciella kristaller för denna typ av arbete men det fungerar också med en enklare variant. Tänk på att kristallen ska vara så klar som möjligt och enkelt kunna hållas i handen. Den bör kännas rätt för ändamålet. Följ din intuition i valet av verktyg.
Initiering erbjuds för dem som önskar aktivera mycket kraftfulla energier som bistår healingarbetet och den personliga resan som healer.

Övningarna under dagen anpassas efter den guidning jag får av min andlige guide, Blue Eagle.

OBS! Medtag till denna kursdel

– Anteckningsblock och penna.

– Healingverktyg, om du har några, exempelvis skallra, trumma, pendel, fjädrar, initierade kristaller mm.

– En kristall som passar till extraktion av energier samt en svart påse att förvara den i.

– En vanlig sten som du plockat i naturen och som är lagom stor att hålla i handen. Låt intuitionen hjälpa dig när du väljer sten.

Ett för dig vackert tyg att förvara din sten i. Har du ett sedan kursdel 1 så använd samma tyg till båda stenarna.

Investering: 1000 kr

Och glöm inte att skrolla längre ner på sidan för att ta del av den gemensamma information som gäller för samtliga kursdagar.

 


Observera att följande information gäller samtliga kursdagar, oavsett kursdel.

Medtag:

– Egen mat, går att värma på plats.

– Bekväma kläder för både inomhus och utomhusbruk. En del övningar kan ske utomhus.

De saker som listas under den kursdel du ämnar gå för tillfället.

– Ett öppet sinne och viljan att göra energiskiften.


För att boka och säkra din plats på en kurs gäller följande

Boka din plats på boka direkt, länken finns i menyn. Välj den kursdel som är aktuell för dig att boka. Den grundläggande är obligatorisk innan kursdel 2 blir aktuell att boka.
När gruppen är full stängs bokningen. 
Vill du då stå på en reservplats vänligen maila mig.
Vid anmälan betalas en bokningsbekräftelse/deposition på 500 kr in för att säkra din plats. Du kan även välja att betala in hela beloppet, eller betala in den resterande summan senast en vecka innan kursstart. Observera att vi ej betalar tillbaka depositionen vid eventuell avbokning.
Betala via Swish eller bankgiro.
Bankgiro: 5689-7648
Swish: 123 10 574 47
Glöm inte att ange vem du är när du betalar.

Hjärtligt välkommen med på resan!
Varma hälsningar Camilla