Viva vid nedstämdhet och svårighet att sova

Som ni redan vet stödjer jag kroppen med balansolja som motverkar ohälsa då den balanserar nivåerna mellan omega 3 och omega 6 i min kropp. Det gör att de dolda inflammationerna inte längre har en gynnsam miljö att verka i. Jag gjorde ett blodprovstest som visade att jag var obalanserad. Efter 120 dagar tog jag test nummer två och hade då nått den rekommenderade nivån för balans. Så tacksam för produkten så att det är något jag stödjer min kropp med dagligen för att ge min kropp det den förtjänar, stor omsorg och kärlek.

Nu kan jag även erbjuda en annan produkt som jag själv tror kommer att vara till stor hjälp för egen del då jag ofta är trött på grund av en ohälsosam nivå av stresspåslag i min kropp. PTSD.
Produkten heter Viva och finns att tillgå via det företag som jag är partner hos genom balansoljan. Jag kan därmed också hjälpa dig att beställa hem Viva. Hör av dig om intresse finns.

Produktinformation
Viva, 60 tabl.

Viva är ett naturligt kosttillskott som kan förbättra humöret och öka ditt allmänna välbefinnande på flera olika sätt. Viva hjälper dig att minska stress och bidrar till ett positivt humör genom att främja ett friskt och välfungerande nervsystem/hjärna och den normala psykologiska och mentala funktionen.

Produkten bidrar också till att minska trötthet och utmattning. Flera nyligen utförda kliniska provningar har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.

Viva är en kombination av affron®, ett standardiserat och patentskyddat extrakt av rena saffranspistiller (Crocus sativus L) av förstklassig kvalitet från Spanien, fem B-vitaminer, jod och vitamin C.

  • SÖMN – Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar en god sömn.
  • AVKOPPLING – Viva bidrar till att minska vardagsstress.
  • VÄLMÅENDE – Bidrar till ett positivt humör.

Det är när tiden är inne som det sker

Helt fantastiskt vad livet bjuder på saker längs vägen.

Dörrar öppnas och plötsligt så kommer det som jag önskat under så lång tid till mig.
Fler gamla strukturer faller och skapar öppningar för nya saker att träda in, såsom förståelsen av vad som nu är viktigast i livet. Relationen till mig själv men även dem jag relaterar med. Superviktigt att det är sunda relationer jag har som skänker energi och glädje, som får hjärtat att dansa. Allt annat bör inte få ta plats i denna tid av stor transformation. Finns inte längre utrymme att försöka förhandla om den saken, inte tid heller för den delen.

De senaste åren har jag funderat en del på vad som krävs för att jag ska göra det skifte som jag så längtat efter. Det visade sig vara här och nu när jag väljer att fokusera på vad som är bra för mig själv som det äntligen lossnade och skapade helt nya möjligheter till ett liv i större frihet, ett liv i flöde. Ett liv där glädjen närvarar och leendet möter mig i spegelbilden.

Jag är ju van att stå till tjänst, lyssna på andra och försöka skapa en sund och bra tillvaro för dem att vara i. Men det visade sig att det är ett ohälsosamt mönster jag levt med som nu behöver förändras och brytas. I längden håller det inte när jag inte först och främst ser till mitt eget bästa. Något vi alla behöver bli bättre på antar jag.

Exempel. Det har skett saker i livet som gjort att jag har mycket svårt med tillit till andra personer, men framförallt till mig själv. Min egen oförmåga att ta mig ur relationer när det inte är sunt det som sker är bara en del i det hela. För oj så många tecken det kan ha passerat innan jag samlat kraft till det oundvikliga, att vända om och gå min egen väg trots att det smärtar. Jag håller andan lång tid innan det blir det avgörande ande-taget som skänker mig mod nog att välja mig själv framför andra. Ofta behöver jag vara mycket sårbar en lång tid för att kunna se klart på det som sker och sätta stopp. När det väl skett så har det visat sig att energin kommit som en gåva för att stödja processen fullt ut. Nya stigar är redo att trampas upp och helande möjligheter dyker upp längs vägen.

Jag har varit en person som lagt stor möda på att få olika relationer att fungera fram tills det kom en avgörande insikt om att det enda som sker när jag kämpar i motvind är att energin går förlorad och disharmoni är det enda som närvarar.
Livet är inte menat att upplevas så. Vi behöver välja att vara i miljöer som stödjer oss och den andliga utveckling som erbjuds oss här på jorden.

Det finns bara en väg att vandra för mig och det är min.
Att samtidigt försöka bära någon annan med sig är bara slitsamt och utmattande. Det är bättre att båda går på egna ben och tillåter sig att känna var nästa steg ska tas i för riktning.
Det är inget fel i att vika av när tiden är inne för det. Något vackert väntar alltid runt hörnet, som en bonus. Kan vara en del av min själ som hyllar mitt mod att våga säga nej till det som känns fel. Eller ett erbjudande om en ny relation som leder till ytterligare växt i synergi med den evolution som är ämnad att ske.

I relationer har vi möjlighet att växa, ta tillvara på den chansen för att sen när det inte längre känns stimulerande välja att finna nya vägar att ta.

Att träda in i service för sig själv är vackert på alla sätt.
Där och då stödjer universum den växt som sker.
Jag har många att tacka längs vägen för möjligheterna till andlig stimulans och de insikter som kommit mig tillhanda i möten med medvandrare.

Gäller bara att minnas att livet inte är personligt. Det är så mycket mer.

Soul Retrieval session

Det har blivit dags för mig att ta emot en energimedicinsession för egen del.
Det vanligaste är ju att jag är terapeuten som har en klient på bänken, men nu ska äntligen jag själv få ta emot en välbehövlig behandling.
Terapeuten bor utomlands så det ska ske på distans.
Hon är Svensk men har en engelskspråkig sida där hon presenterar sig och sina tjänster.
Denna text är hämtad där.

”Cissi Williams has been teaching people how to connect with their souls and let love be their guides for over a decade, and she has been a practitioner since 1997 – she is an Osteopath, Cranial Osteopath, Transformational Soul Coach, Shamanistic Energy Medicine Practitioner, Neuro-Linguistic Programming (NLP) Trainer and Naturopath. She has been a student of A Course in Miracles since 1992, and has written the books Spiritual Medicine, Supercharge Your Dreams Into Being and Transformational NLP. She is the co-founder and editor of the spiritual health magazine Inspired Wellbeing, and its Scandinavian sister magazine Inspire. Cissi has presented lectures on Live Your Soul Purpose, The Art of Forgiveness, Be Happy Now, the Law of Attraction, Supercharge Your Dreams Into Being, and Connecting with Your Soul.”

Ser verkligen fram emot att möta Cissi snart.

När viljan är starkare än kroppen

Hur många gånger ska jag uppmärksamma att huvudet vill mer än kroppen förmår?
Känns det igen?

Att pressa sin kropp att utföra saker bara för att det finns en inre önskan om att få göra vissa saker är inte alltid av godo.
Jag återupptog exempelvis massagen som behandlingsform i mitt företag efter ett flerårigt uppehåll efter ett svårt diskbråck. Till en början kändes det som att det skulle kunna fungera. Men min inre guide gjorde sig påmind samma dag som jag väntade min massagekund.
Jag kände ett inre motstånd och mindes att jag faktiskt hade tagit ett beslut tidigare om att inte utsätta ryggen för detta mer.
Men så steg egot in och tyckte att jag visst skulle ställa upp på dem som ville få den sortens behandling av mig. Det svagare jaget lät sig övertalas och nu i efterhand är det lätt att se den röda tråden i min handling.
Jag tog emot klienten, masserade, och fortsatte i tankarna att detta kommer att bli bra.
Så gick jag ut i trädgården och skulle pyssla lite. Bland annat ville jag flytta på en kubikstor vattentank som ännu inte tagits i bruk. Jag bar pallar som jag staplade på varandra och sedan var det bara ett lyft som krävdes för att få tanken på plats. Jag kände att det var tungt, mycket tungt, men jag tänkte att om jag bara tar i från knäna så ska det gå. Det gick.
Ett stort misstag skedde där och då. jag lät mitt jävlaranamma få musklerna att kontrahera och lyfte en för min kropp för tung tank.
Ryggen pajade.

Ibland behöver saker som detta ske för att vi ska stanna upp och reflektera över när egot tar över och får oss att minsann bestämma oss för att göra saker, reda ut grejer eller kräva något av oss själva eller någon annan. Vi ska vara problemlösare på gott och ont.
Ibland trampar vi i träsket på grund av våra handlingar. Om det sker behöver vi agera och skapa en förändring som är hållbar i längden för att inte riskera att göra om samma misstag igen, och igen.

Mönster som skapar någon form av ”illamående” bör brytas för att kunna övergå till ett hälsosamt flöde där harmoni existerar.
För min del är det inte harmoni i min rygg nu när jag inte tillåter mig att stötta min inre guide och lyssna på sanningen. Det är inte längre aktuellt för mig att vara massör. Min kropp gör allt den kan tillsammans med universum att visa mig det.

Nu ska jag bli bättre på att lyssna på den inre kompassen och guidningen jag får. Får ägna min tid till att fundera på kommande tiders sysselsättning.
Massagen vet jag ju att går bort så nästa gång egot försöker få mig att återinföra det gamla jagets tjänster så behöver jag påminna mig om vad som skedde med ryggen när jag sist lyssnade på fel guidning.

Jag vill med andra ord mer än kroppen klarar av. Även om det är en sanning med modifikation då jag också vet att kroppen är en egen intelligens som visar mig vad som är sant och inte att lägga tid och energi på.

För att hedra den sanning den bär på så påbörjar jag en inre resa där målet är att finns inre ro och balans på alla plan som ännu bär på sår som behöver mötas och helas.
Tills det har skett kommer jag annars att påminnas om skiften som behöver göras, beslut som behöver tas och förändringar som ska till för att så småningom kunna leva i en regnbågskropp likt alla andra människor som jobbar med dessa transformationer.

Kram

Ryggskadan påminner sig igen

Med en sårbar rygg så hamnar jag återigen i ett ledsamt läge där jag måste lägga massagebehandlingarna åt sidan efter att ha retat igång diskbråcket återigen.
Med sorg i hjärtat lägger jag de tjänsterna på is på obestämd tid för att kunna få tid till att vila och se om ryggen helas vilket jag innerligt önskar ska ske.

Ta väl hand om er.
De andra tjänsterna berörs inte av detta i dagsläget.

Vänligen Camilla