Själsåterkoppling & helande energiskifte

När vi upplever ett trauma kan vi förlora kontakten med olika aspekter av oss själva. Att ha tappat kontakten med en själsbit upplevs olika från person till person men känslor som förvirring, depression, ledsamhet, ilska, bitterhet eller apati är inte ovanliga. Brist på självförtroende är också ofta ett tecken på avsaknad av själsbitar, likaså en känsla av tomhet.
Det kan uppfattas som att en del av identiteten inte längre lever inom dig.

Soul Retrieval (själshämtning) är en del av den shamanska energimedicinen vilken jag bland annat praktiserar.
Som healer samtalar jag med dig för att ta reda på vad som pågår i ditt liv och därefter söker jag efter bitar av din själ för att hjälpa dig att återkoppla/integrera dem i livet du lever här och nu.
När du återknutit kontakten med den saknande aspekten av ditt sanna jag får du lättare kontakt med din själs vitalitet och ljus. Du upplever dig mer hel och tillfreds i livet.

Observera att vid första mötet är tiden satt till 2 timmar för att starta upp den helande resan utifrån den situation du befinner dig i här och nu. Önskar du sedan följa upp arbetet och låta mig coacha dig vidare kan du efter den första sessionen boka in uppföljningssessioner som varar 90 min.

*
Du väljer hur vi ska ses.
Alternativet är att sessionen kan ske via Skype, telefon eller här på min mottagning i Strand, Stråtjära.

När du bokar in din tid vänligen ange i meddelanderutan på vilket sätt sessionen önskas genomföras (Skype, telefon eller på mottagningen).

Väljer du Skype är det viktigt att du lägger till mig som kontakt i god tid innan sessionen samt att du har ett namn på Skype som gör att jag kan koppla dig samman med förfrågan som kommer. Mitt kontaktnamn är camillawengelin

Om du väljer telefonen så ringer jag upp dig på det telefonnummer du angivit vid bokningen.

Sessionen betalas alltid i förskott när den sker per telefon eller via Skype.
Swish eller bankgiro finns att tillgå.

Önskar du en förskottsfaktura vänligen säg till i god tid innan.
Besöker du mottagningen betalas sessionen på plats.

Sessionen går på djupet för att erbjuda dig energiskifte och helande transformation. Du bör känna dig kallad att möta fler aspekter av dig själv även om det berör känslomässigt. D.v.s vara beredd på att ta ansvar för den transformerande process som startar. Resan är din att göra. Jag coachar dig gärna längs vägen.

Vänligen Camilla