Det stora skiftet

Att göra val som resulterar i stora skiften kan kännas mycket utmanande, rentav skrämmande.
Minns då att du aldrig kan förlora något som är sant för dig att ha.

Att bejaka kallet får min själ att jubla och hjärtat att dansa av glädje. Vägen dit var mycket tuff, men också helande.

Under många år förbisåg jag själens önskningar.
Trots tidig kontakt med andevärlden vågade jag inte berätta om dem för andra, allraminst följa de råd jag ofta fick. Jag ville ses som normal.
Den kraft som stundvis närvarade skrämde mig med sin intensitet.
Åren gick och gåvorna jag upptäckte att jag hade dolde jag efter bästa förmåga.
Anledningen var att jag ofta under min uppväxt kände mig annorlunda och utsatt på olika sätt, något jag i efterhand förstått berodde på den superkänslighet jag berikats med. Ett tillstånd som gjorde det svårt för mig att anpassa mig till att leva det liv andra förväntade sig att jag skulle göra. Jag gjorde verkligen mitt bästa, alltid, men blev också en sökare som ifrågasatte livet och dess mening.

Att inte stå upp för mig själv skulle visa sig vara ett ödesdigert val.

Så kom då den avgörande dagen när jag nåddes av insikten att jag var på väg att bli riktigt allvarligt sjuk. Svår utmattning, hjärntrötthet, posttraumatisk stress med kraftiga panikattacker hade fått mig att tappa greppet. Jag började längta efter slutet. Varje dag var en kamp för överlevnad. Jag upplevde den smärtsamma känslan av att inte längre hitta ork att leva mitt liv. Jag gick på reserven och längtade ständigt hem. Ingenting var roligt längre, det känslomässiga kaos jag befann mig i hade tagit all min kraft under så många år. Jag visste inte längre vem jag var.

Det var hög tid att stanna upp. Jag hade två val! Ge upp fullständigt eller göra ett stort skifte.

Hur kan jag vända den nedåtgående spiralen och börja leva efter min egen sanning för att åter få känna livsglädje?

I samband med beslutet att kalla tillbaka mina livsandar, lära känna mig själv på djupet och bejaka mitt kall började en stark healingresa. Den tog mig tillbaka till alla de smärtsamma erfarenheter jag hittills fått uppleva. Jag valde att sluta fly från dem och lämnade därmed också rollen som offer för att kunna djupdyka in i de känslomässiga sår jag bar på. Där fann jag svar på varför olika traumatiska händelser skett.

Livet hade initierat mig!
Vilka fantastiska gåvor som dolde sig i skuggorna från det förflutna.
Jag såg meningen med allt, hur den röda tråden alltid funnits där, och lärde känna kärleken och intelligensen som låg bakom det svåra jag mött. Jag hade fått viktiga insikter och erfarenheter inför tiden då jag skulle bli skaparen i mitt eget liv.
Min historia transformerades från traumatiska upplevelser till berikande visdom. Tiden var kommen när jag skulle våga träda fram som den medvetenhet jag i själen är och sluta fly från själsligt ansvar.

Idag förgylls dagarna av många fina ögonblick, bland annat i mitt energiarbete där jag med stor ödmjukhet för själens önskan guidar, helar och hjälper medvandrare att finna kontakten med sin själ och dess kall.

Att vara lyhörd för själens röst är den största gåvan i livet, tillika att få vara mamma till mina älskade barn samt uppleva den vördnadsfulla kärlek jag dagligen möter i min själsfrände.

Den Inka Shamanska traditionen och dess energimedicin hälsade mig välkommen hem.
Viktiga aspekter inom mig väcktes till liv. Tacksamheten till den inre helande resa jag gjort ligger bortom ord.

Känner du dig berörd och vill att jag tar dig med på en inre resa tveka inte att mötas i en session/konsultation eller på en kurs.