Viktigt meddelande till inaktiva medlemmar!

Alla medlemmar som tidigare registrerade sig som användare på wepplatsen, men inte aktiverade en kurs på användaren i samband med registreringen, ses nu över. Användare utan koppling till kurs plockas bort för att den användaren ses som inaktiv och har ingen glädje av sin inloggningsmöjlighet. Inloggning behövs bara när man ska besöka den kurs man valt att gå.

Du som inledningsvis aldrig lade till en kurs på din användare kan därmed skapa en ny användare i samband med att du väljer att ta en kurs framöver.

Det gör du genom att du besöker butiken och lägger kursen du vill ta i varukorgen. Därefter går du till kassan och anger dina uppgifter. Sedan du klickat i rutan att du godkänner webbplatsens villkor så slutför du köpet.
Detta gäller även dig som vill ta en kostnadsfri kurs. Du behöver ta den via kassan också även om du inte ska betala för den.

Att anmäla sig på kursen via kassan innebär att du får dina användaruppgifter skickad till dig via mail, om du inte sedan tidigare har en aktiv användare på webbplatsen. Det vill säga en användare som redan har någon kurs registrerad på dig sedan tidigare. Då har du redan inloggningsuppgifter. Om så är fallet använder du de uppgifterna när du loggar in och besöker dina kurser under din profil i menyn.

Varför ta bort inaktiva användare?
Jo, min webbplats är endast tänkt som en portal för dem som valt att gå en eller flera kurser och har registrerat sig för detta. De loggar in på kursplattformen och studerar, eller lyssnar till guidade meditationer. Kursportalen är inte tänkt att ha inaktiva användare/medlemmar med möjlighet till att logga in på portalen men sedan inte ha en kurs att ta, vilket ni säkert förstår. Det finns liksom ingen mening med det. Webbplatsen kan besökas av alla men det är bara de studerande som ska ha möjlighet att logga in.

Så när jag gick genom alla användare nu kikade jag på om det finns någon kurs registrerad på användaren, eller inte. Om användaren inte har en koppling till en kurs så tas den som sagt bort. Detta är även på grund av säkerhetsskäl.

Naturligtvis är du varmt välkommen tillbaka när du känner att du också vill ta en kurs och studera på min webbplats.

Vänligen Camilla