Hej
För en tid sedan berättade jag att jag skulle börja erbjuda delbetalning på min webbplats.
Ett företag tog sig an integreringen av deras tjänst och redan efter ett par köp så insåg jag att något inte stämde. Mina kunder kunde inte skapa ett användarkonto i samband med sitt köp och det är ju superviktigt att det fungerar med tanke på att de också ska kunna logga in på den kurs de förvärvar.

Företaget som hade skrivit avtal med mig för att tillhandahålla deras betaltjänst drog tillbaka avtalet efter en tid av mycket strul när de försökte lösa problemet.

Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen gällande detta med möjlighet till avbetalning.
Swish finns i alla fall och det glädjer mig.

I dagsläget vet jag inte om det kommer att integreras en annan leverantör av betaltjänster framöver, eller inte. Det beror helt och hållet på om de har möjlighet att tillhandahålla det jag efterfrågar.

Vänligen Camilla