Naturlig hudvård, produktutveckling och nödvändigt skifte

Jag, Camilla, har sedan en utbildning till Diplomerad Aromaterapeut år 2002 erfarenhet av produktutveckling, tillverkning och försäljning av naturlig hudvård. De egentillverkade produkterna såldes i min butik/mottagning samt hos naturnära återförsäljare.

När jag stod inför en svår hälsoutmaning 2012 tog jag motvilligt beslutet att till slut avveckla. Därmed upphörde den produkttillverkning och terapeutverksamhet som fyllt mina dagar. Företaget CAMILLAS Naturprodukter & Örtterapi upphörde i feb 2013.

För att hela min kropp behövde ett skifte ske, och istället för att vara företagare valde jag att bli student och uppfylla en dröm, att bli författare. Jag utbildade mig på skrivarlinjen under två år. Det gav mig det andrum jag så väl behövde efter år av prestation och hårt arbete. Äntligen fick jag tid att vända mig inåt och samtidigt ha en ventil där jag kunde uttrycka all den känslomässiga smärta jag flytt ifrån sedan lång tid tillbaka.

Texter fyllde papper efter papper när känslor bearbetades. Grunden till min bok lades. Men inte förrän ett par år senare var jag mogen att ta allt till en annan nivå. Nu kan jag skriva från en trygg plats inom mig där ångestvargarna inte längre existerar. Deras käftar har slutat att hugga och klorna slutat att klösa mig sönder och samman i samma stund som gamla minnen trätt fram i ljuset. Jag har helats och kan se på mordförsöket mm från ett annat perspektiv. Något som är nödvändigt om jag vill skriva färdigt min bok.

Att inte längre vara min egen producent av naturlig hudvård är bearbetat och accepterat. Idag kan jag känna stor tacksamhet till all lärdom jag fått längs vägen och att jag numer har den kunskapen som guide i valet av produkter som erbjuds mig.

När kreativitetens energi flödar spirar liv

Något av det roligaste jag visste var att kanalisera recepten till de olika hudvårdsprodukter jag utvecklade.

Ibland fick jag stänga av kanalen för annars hade det funnits hundratals olika produkter i mitt sortiment.

Att produkterna snabbt blev efterfrågade av fler och fler gladde mig oerhört. Det värmde mitt hjärta när energiinkännande människor kom fram på mässor och berättade vad de upplevde när de närmade sig mitt försäljningsbord.

När jag ser tillbaka på den här tiden ler hjärtat över kärleken jag kände till naturen och dem som valde att dela den upplevelsen med mig. Mina cellminnen som aktiverades i samband med utbildningen av örter bär jag alltid med mig.

Naturen erbjuder oss allt vi behöver.

Att vara min egen är för mig den frihet jag så väl behöver

Efter studierna valde jag att återuppta företagandet igen. 

Det har skett stora skiften i mitt liv och numer finns ingen egen produktserie att erbjuda. Istället arbetar jag som coach, vandrar hjärtats väg och erbjuder energimedicin samt kurser inom personlig utveckling.

För en tid sedan fick jag budskap om att erbjuda mina kunder hudvårdsprodukter igen. Denna gång valde jag att inte tillverka själv utan leta upp en annan produktutvecklare och samarbeta med den. Det var dock oerhört viktigt att tillverkaren hade samma vördnad och respekt för naturen som jag själv har.

Nu finns återigen naturligt vårdande produkter till försäljning hos mig. I nätbutiken finner ni inte bara dem utan också lite annat smått och gott som ligger mig varmt om hjärtat, den Inka Shamnska traditionen och dess healingverktyg m.m.

Hjärtligt välkommen som kund.