Om Camilla

 

Certifierad hälsocoach med E-hälsa

Diplomerad reikimaster

Diplomerad aromaterapeut

Diplomerad i intuitiv massage

Diplomerad i mentalt mediumskap,
intuition och andlig healing

Diplomerad handledare inom cellminnesmålning

Diplomerad inom grunderna i Meta Medicin

 

Utbildad inom:

Human Design
Mitt intresse för energier och hur vi människor processar dem ledde mig in på utbildningar inom exempelvis Human Design. Där jag efter grundutbildningen valde att vidareutbilda mig inom ”Ditt unika jag i relationer”, ”Ditt unika sexuella uttryck” samt ”Pentadesign” gruppläsning för att se vilka energier som närvarar, eller saknas, i olika relationer eller gruppsammansättningar.


Stora Medicinhjulet – 2016-2017
Inka Shamansk Energimedicin, och dess verktyg.

Inka Shamansk Energimedicin – 2017
Fördjupningskurser inom den Inka Shamanska traditionens energimedicin.
Munay-Kii
Bergen
Lagren
Serenamesa
Nusta


Become your own mystic healer and shaman – 2018
En distansutbildning inom den shamanska energimedicinen.
Lärare, Cissi Williams 


Övriga utbildningar:

 • Holistisk ansiktsbehandling.
 • Bio-Linquistic Kinesiology.
 • Kinesiologi.
 • Koppningsmassage.
 • Intuitiv helkroppsmassage.
 • Svenska blomessenser ”De 26 Ljusessenserna”.
 • Regndroppsteknik.
 • Access Bars.
 • Örtterapi.
 • 14 veckor distansutbildning i Läkeväxter.
 • HRV via Heartmath.
 • Mentorutbildning ”Foundation” via Universal Heart.
 • DR Bach Blomsteressenser.
 • Utbildningar inom alternativ medicin/örtterapi, allergi och överkänslighet, aminosyror, depression, psykofarmaka, B-vitaminer, m.m. via Egenvårdspoolen.

Förutom alla kurser och utbildningar inom hälsa så har jag en del datautbildningar inom programmering, webdesign mm. Dessa erfarenheter är bra att ha i bagaget när hemsidor och annan design av olika slags ska ordnas inom företaget. 

Livserfarenheter inom:

Genom åren har jag samlat på mig många livserfarenheter som gett ovärderliga insikter om hur det är att befinna sig i en kropp vars språk vi behöver lära oss att tyda. Du välkomnas att läsa min text livet initierar, olyckan och änglar finns som finns här på hemsidan för att kunna bilda dig en uppfattning om hur jag började min resa som healer.

Naturligtvis har jag attraherats av att gå olika utbildningar också som bidragit till ytterligare kunskaper inom mina intresseområden. Några av dem investerade jag extra energi i och diplomerade mig, medan andra lades till som grädde på moset.

Naturlig hudvård, produktutveckling och nödvändigt skifte

Efter en utbildning till Diplomerad Aromaterapeut 2002 började jag med produktutveckling, tillverkning och försäljning av naturlig hudvård. De egentillverkade produkterna såldes i min butik/mottagning samt hos naturnära återförsäljare.

Naturen erbjuder oss allt vi behöver

Något av det roligaste jag visste var att kanalisera recepten till de olika hudvårdsprodukter jag utvecklade. Ibland fick jag stänga av kanalen för annars hade det funnits hundratals olika produkter i mitt sortiment. Att produkterna snabbt blev efterfrågade av fler och fler gladde mig oerhört. Det värmde mitt hjärta när energiinkännande människor kom fram på mässor och berättade vad de upplevde när de närmade sig mitt försäljningsbord. När jag ser tillbaka på den här tiden ler hjärtat över kärleken jag kände till naturen och dem som valde att dela den upplevelsen med mig. Mina cellminnen som aktiverades i samband med utbildningen av örter bär jag alltid med mig.

Tufft beslut

När jag stod inför en svår hälsoutmaning 2012 tog jag beslutet att avveckla. Därmed upphörde den tillverkning och terapeutverksamhet som fyllt mina dagar. Företaget CAMILLAS Naturprodukter & Örtterapi upphörde i feb 2013.

För att hela min kropp behövde ett skifte ske, och istället för att vara företagare valde jag att bli student och uppfylla en dröm, att bli författare. Jag utbildade mig på skrivarlinjen under två år. Det gav mig det andrum jag så väl behövde efter år av prestation och hårt arbete. Äntligen fick jag tid att vända mig inåt och samtidigt ha en ventil där jag kunde uttrycka all den känslomässiga smärta jag flytt ifrån sedan lång tid tillbaka.

Texter fyllde papper efter papper när känslor bearbetades. Grunden till min bok lades. Men inte förrän ett par år senare var jag mogen att ta allt till en annan nivå. Nu kan jag skriva från en trygg plats inom mig där ångestvargarna inte längre existerar. Deras käftar har slutat att hugga och klorna slutat att klösa mig sönder och samman i samma stund som gamla minnen trätt fram i ljuset. Jag har helats och kan se på mordförsöket mm från ett annat perspektiv. Något som är nödvändigt om jag vill skriva färdigt min bok.

Att inte längre vara min egen producent av naturlig hudvård är bearbetat och accepterat. Idag kan jag känna stor tacksamhet till all lärdom jag fått längs vägen och att jag numer har den kunskapen som guide i valet av produkter som erbjuds mig.