Om Camilla

 

 

Mitt eget liv blev min största läromästare

Jag vill gärna börja med att berätta om min egen resa, från att ha varit så osann och krävande mot mig själv att jag till slut tappade livslusten helt, till att jag en dag lyckades befria mig från den känslomässiga smärta jag bar på. Den inkashamanska energimedicin och dess tradition blev en del av min väg tillbaka.

 

Min högkänslighet skrämde mig

Under många år förbisåg jag min längtan efter att få leva ut mitt sanna jag. När jag väl beviljade mig det upplevde jag en enorm lättnad, och frihet. Men vägen dit var mycket utmanande.

 

Jag visste inte längre vem jag var

I tidig ålder kom jag i kontakt med min andlighet, men både den och min högkänslighet tärde på mig eftersom det gick åt så stora mängder energi till att försöka smälta in och anpassa mig till det liv andra förväntade sig att jag skulle leva. Men så en morgon i februari 2004 vägrade kroppen plötsligt att lyda hjärnans signaler. Hur jag än ansträngde mig för att stiga ur sängen så gick det inte. Jag fick en chock.

En svår utmattning, hjärntrötthet och posttraumatisk stress, som med tiden kom att utveckla kraftiga panikattacker fick mig att tappa greppet fullständigt, allt blev en kamp. Jag hittade inte längre någon ork att leva och jag började längta efter slutet, att få komma hem till lugn och ro. Den känslomässiga förnekelsen jag i åratal befunnit mig i visade sig ha drivit mig över kanten och tagit all min kraft, jag visste inte längre vem jag var.

 

Slutade fly

Jag började reflektera över min situation. Insikten om att jag aldrig någonsin tillåtit mig att stanna upp och bearbeta mina trauman smärtade oerhört. Rädsla för att visa mig liten, ledsen och sårbar, och en nedärvd stolthet, hade istället fått mig att ständigt vara sysselsatt med annat. Det visade sig vara en effektiv strategi för att slippa möta den känslomässiga smärta som satt djupt rotad i mig.

Flykten behövde få ett slut. Det var dags att våga möta alla smärtsamma minnen jag bar på. Att lämna offerrollen och läka mina känslomässiga sår gav mig mitt liv tillbaka. Jag upplevde en s.k “the dark side of the soul” resa. Den djupa healing jag fått har jag energimedicinen att tacka för, eftersom att när jag började acceptera min historia transformerades svåra känslomässiga erfarenheter till berikande insikter och visdom istället. Jag vågade äntligen träda fram i ljuset med mitt sanna jag.

 

Onlinekurser

Våren 2018 blev jag guidad att gå online med min verksamhet, ett steg som varit otroligt intensivt och samtidigt obeskrivligt givande. Det har öppnats så många dörrar sedan jag bejakade rådet jag fick av min andlige guide, Blue Eagle. Även om jag längs vägen ibland misströstat och funderat på vad jag gett mig in på har jag valt att fullfölja skiftet. Det är så inspirerande att se vad detta kommer att utvecklas till.

 

Mitt kall är numer mitt arbete

Som lärare/mentor har jag förmånen att möta fantastiskt fina människor längs vägen, personer som är redo att möta sig själva medan de befinner sig på en djupt  helande transformationsresa i kursprogrammet. Här vet jag av erfarenhet att jag kan vara ett gott stöd för dem när de möter motstånd, antingen från sitt eget ego eller sin omgivning. Det som växer fram är vackert på alla sätt.

Min mormor och morfar vägledde mig in på den alternativa vägen


Som barn hade jag ofta besvär med mage och tarm så när läkarna inte kunde finna ut varken orsak till problemen, eller ge mig rätt stöd, satte min mormor och morfar mig i bilen och körde mig till en homeopat istället. Jag minns besöket väl än idag, det var något speciellt med den mannen som gav mig en mycket illasmakande dryck som skulle bidra till bättring. Trots smaken så intog jag vätskan och kände att den var verksam och helande. Kunskapen om örter började väckas inom mig och har sedan dess berikat även detta liv.  

Studier inom alternativmedicin ökade min kännedom om kroppens självläkningsförmåga och jag är otroligt tacksam för den kunskap jag nu besitter inom området. Jag är bland annat certifierad hälsocoach med E-hälsa, diplomerad reikimaster, diplomerad aromaterapeut, diplomerad i intuitiv massage, diplomerad i mentalt mediumskap, intuition och andlig healing, diplomerad handledare inom cellminnesmålning, diplomerad inom grunderna i meta medicin m.m.

Utbildad inom:

Human Design
Mitt intresse för energier och hur vi människor processar dem ledde mig in på utbildningar inom exempelvis Human Design. Där jag efter grundutbildningen valde att vidareutbilda mig inom ”Ditt unika jag i relationer”, ”Ditt unika sexuella uttryck” samt ”Pentadesign” gruppläsning för att se vilka energier som närvarar, eller saknas, i olika relationer eller gruppsammansättningar.


Stora Medicinhjulet – 2016-2017
Inka Shamansk Energimedicin, och dess verktyg.

Inka Shamansk Energimedicin – 2017
Fördjupningskurser inom den Inka Shamanska traditionens energimedicin.
Munay-Kii
Bergen
Lagren
Serenamesa
Nusta


Become your own mystic healer and shaman – 2018
En distansutbildning inom den shamanska energimedicinen.
Lärare, Cissi Williams 


Övriga utbildningar:

 • Holistisk ansiktsbehandling.
 • Bio-Linquistic Kinesiology.
 • Kinesiologi.
 • Koppningsmassage.
 • Intuitiv helkroppsmassage.
 • Svenska blomessenser ”De 26 Ljusessenserna”.
 • Regndroppsteknik.
 • Access Bars.
 • Örtterapi.
 • 14 veckor distansutbildning i Läkeväxter.
 • HRV via Heartmath.
 • Mentorutbildning ”Foundation” via Universal Heart.
 • DR Bach Blomsteressenser.
 • Utbildningar inom alternativ medicin/örtterapi, allergi och överkänslighet, aminosyror, depression, psykofarmaka, B-vitaminer, m.m. via Egenvårdspoolen.

Förutom alla kurser och utbildningar inom hälsa så har jag en del datautbildningar inom programmering, webdesign mm. Dessa erfarenheter är bra att ha i bagaget när hemsidor och annan design av olika slags ska ordnas inom företaget. 

Komplementärmedicinska riksförbundet

Jag är medlem i, försäkrad och certifierad terapeut via, Komplementärmedicinska riksförbundet. De har tittat på mina utbildningar och godkänt mig via den kunskap jag besitter som terapeut.

Besök deras sida här för vidare information.

Certifierad hälsocoach med E-hälsa

Min hälsocoachutbildning med E-hälsa baseras på de 11 principerna inom ICF, International Coach Federation.

Att coachas via denna princip innebär bland annat att du via motfrågor får chans att reflektera över lösningar som ditt eget sinne finner. Med andra ord så är det inte en intuitivt vägledd coachning som sker under sessionen.

Transformationscoachning

Den transformationscoachning jag utför baseras på den shamanska energimedicinen och är den coachning som mina kunder väljer i första hand. I denna session jobbar vi med din situation utifrån ett holistiskt synsätt där energin är i fokus.

Livserfarenheter inom:

Genom åren har jag samlat på mig många livserfarenheter som gett ovärderliga insikter om hur det är att befinna sig i en kropp vars språk vi behöver lära oss att tyda. Du välkomnas att läsa min text livet initierar, olyckan och änglar finns som finns här på hemsidan för att kunna bilda dig en uppfattning om hur jag började min resa som healer.

Naturligtvis har jag attraherats av att gå olika utbildningar också som bidragit till ytterligare kunskaper inom mina intresseområden. Några av dem investerade jag extra energi i och diplomerade mig, medan andra lades till som grädde på moset.

Naturlig hudvård, produktutveckling och nödvändigt skifte

Efter en utbildning till Diplomerad Aromaterapeut 2002 började jag med produktutveckling, tillverkning och försäljning av naturlig hudvård. De egentillverkade produkterna såldes i min butik/mottagning samt hos naturnära återförsäljare.

Naturen erbjuder oss allt vi behöver

Något av det roligaste jag visste var att kanalisera recepten till de olika hudvårdsprodukter jag utvecklade. Ibland fick jag stänga av kanalen för annars hade det funnits hundratals olika produkter i mitt sortiment. Att produkterna snabbt blev efterfrågade av fler och fler gladde mig oerhört. Det värmde mitt hjärta när energiinkännande människor kom fram på mässor och berättade vad de upplevde när de närmade sig mitt försäljningsbord. När jag ser tillbaka på den här tiden ler hjärtat över kärleken jag kände till naturen och dem som valde att dela den upplevelsen med mig. Mina cellminnen som aktiverades i samband med utbildningen av örter bär jag alltid med mig.

Tufft beslut

När jag stod inför en svår hälsoutmaning 2012 tog jag beslutet att avveckla. Därmed upphörde den tillverkning och terapeutverksamhet som fyllt mina dagar. Företaget CAMILLAS Naturprodukter & Örtterapi upphörde i feb 2013.

För att hela min kropp behövde ett skifte ske, och istället för att vara företagare valde jag att bli student och uppfylla en dröm, att bli författare. Jag utbildade mig på skrivarlinjen under två år. Det gav mig det andrum jag så väl behövde efter år av prestation och hårt arbete. Äntligen fick jag tid att vända mig inåt och samtidigt ha en ventil där jag kunde uttrycka all den känslomässiga smärta jag flytt ifrån sedan lång tid tillbaka.

Texter fyllde papper efter papper när känslor bearbetades. Grunden till min bok lades. Men inte förrän ett par år senare var jag mogen att ta allt till en annan nivå. Nu kan jag skriva från en trygg plats inom mig där ångestvargarna inte längre existerar. Deras käftar har slutat att hugga och klorna slutat att klösa mig sönder och samman i samma stund som gamla minnen trätt fram i ljuset. Jag har helats och kan se på mordförsöket mm från ett annat perspektiv. Något som är nödvändigt om jag vill skriva färdigt min bok.

Att inte längre vara min egen producent av naturlig hudvård är bearbetat och accepterat. Idag kan jag känna stor tacksamhet till all lärdom jag fått längs vägen och att jag numer har den kunskapen som guide i valet av produkter som erbjuds mig.