Högkänslighet

Högkänslighet


I samhället, skolan och livssituationer kan det vara oerhört utmanande att vara sann och stå upp för sig själv. Ofta känns det lättare att följa mönster och trosföreställningar andra skapat än att stå i sin egen kraft. Lever vi livet utifrån hur andra önskar att vi lever det finns helt enkelt inte utrymme nog att vara sann och unik som individ. Vi stryper vår livsenergi, blir sjuka och utmattade.


Jag försökte leva ett “Svenssonliv” – Men blev allvarligt sjuk!

Att försöka smälta in och leva ett liv som för mig var långt ifrån den jag i sanningen är gjorde mig allvarligt sjuk. Flöde är superviktigt för mig och upplever jag stagnation i energin påverkas jag negativt och ett helande skifte bör ske.


Att stå i min sanning

Som högkänslig (HSP) behöver jag få stå i min kraft, använda mig av mina gåvor och potential i livets alla skeenden, annars blir livet mer eller mindre en utmaning, för stor att möta. När det sker behövs det en längre tids återhämtning för att vara på banan igen. Med andra ord är livet som en berg-, och dalbana emellanåt för min del, något som är viktigt att lära sig att hantera.

I mitt hjärta håller jag rätten att vara unik och sann därför guidar jag gärna dig som önskar hitta ditt sanna uttryck och leva ut din potential.

 

Väl mött!

Camilla
Qomer q’enti – Inkashamanskt namn, vilket betyder Kolibri