Livet bjuder oss på olika resor av en anledning.
Min tro och erfarenhet är att det alltid finns ett syfte med saker och ting.

När jag startade mitt företag 2005 hade jag ingen aning om hur mitt liv skulle se ut 13 år senare. Tur är väl det för det kunde ha varit avgörande för om jag skulle satsa på att bli egen eller inte.

Min resa har stärkt mig på många sätt, men också fått mig att inse att det gäller att vara tacksam för det lilla längs vägen, samtidigt som tillit är mycket viktigt.

Jag följde även då min guidning och visste att den 5 dec 2005 skulle mitt liv som företagare starta. På arbetsförmedlingen var de ytterst tveksam till att det påtalade datumet var möjligt att ens uppnå då det bara var några dagar kvar och deras byråkrati krävde lång mer tid än jag gav dem.

Den 5 dec stod jag i den nya lokalen med ett brev i handen som bevisade att jag manifesterat allt det jag sagt till förmedlingen. Exakt på dagen kom klartecken om att alla papper var i sin ordning och jag kunde se mig som egen företagare.
Jag visste det! Att det var då det skulle ske.

Livet som företagare tog mig med på en tuff, men också mycket lärorik, tid där jag satt med alla utgifter för hyra mm framför mig på bordet och insåg att jag skulle få slita som attan för att kunna bli trygg ekonomiskt. Men jag vägrade att ge upp, Jag fick leva på det minimala och hoppas att det skulle komma en dag när allt vände.
Jag var ju trots att svårt utmattad och hade inte en chans att jobba med klienter på löpande band. Nä, jag fick ta det lugnt för att hålla och det skapade naturligtvis inte några bra förutsättningar alls. Men jag visste att det var detta jag var ämnad att göra så jag fortsatte kämpa på.

Åren gick och 2011 fick jag möjlighet att flytta verksamheten till hemmet. Jag hade flyttat några månader innan och huset var stort nog att erbjuda mig ett behandlingsrum på övervåningen. Sån lycka att slippa betala hyra för de få tillfällen jag nyttjade lokalen.

Så kom 2012 och jag fick uppleva en mycket svår tid med nervsmärta och kramper i mitt vänstra ben. Röntgen visade ett diskbråck mellan L5 och S3 vilket resulterade i att jag fick dra ner på jobb så pass mycket att jag kände att nu faller allt.
Där och då guidades jag att stanna upp och fullfölja en annan dröm jag hade, nämligen att studera på skrivarlinjen. Jag ville så gärna bli författare för att hitta en ventil att uttrycka allt jag varit med om i mitt liv. Jag antogs som deltagare på kursen och mötte en fantastisk lärare som lät mig få vara den jag i sanningen är. Hon uppmuntrade mig att skriva om det som gjorde ont och jag påbörjade min bok.
Två år ägnade jag åt skrivandet men boken den är ännu bara ett embryo.

Efter studierna funderade jag på att inte vara företagare framöver, men det var verkligen inte sant för mig att avstå den friheten så jag fortsatte min resa som egen.

Jag har studerat och arbetat om vartannat och utvecklat mig själv i den mån jag haft energi och ekonomi till det.

I somras kom det stora skiftet då jag guidades att bygga webbkurser för att nå ut med min kunskap och visdom till fler.
Det var ett stort skifte i mitt liv då jag beviljade mig detta.

Skiftet har resulterat i att jag behöver se över mina tjänster gång på gång för att vara sann med vad som ska läggas energi på för stunden.
Med kännedom om att jag ska finnas i service för större grupper nu så har en del av mina privata sessioner valts bort.

Så är det när man lever utifrån guidning. Det gäller att vara flexibel för det som är sant för stunden och inte fastna i gamla trosföreställningar mm. Framförallt inte alla de mönster och vanor som vi har så lätt att skaffa oss längs vägen.

Du kan följa med här i bloggen om du önskar veta mer om det som sker i företaget. Eller ta del av de nyhetsbrev som sänds ut när något nytt väntar.

Njut livet!

Stor kram Camilla