Helande cellminnesmålning

MÅLARKURS

Möt den inkashamanska energimedicinen i helande cellminnesmålning

En färgstark kurs för dig som önskar använda shamansk energimedicin och färgernas helande frekvenser för att öka ditt välbefinnande och nära din personliga utveckling. Metoden hjälper dig att skifta energi och göra transformationer på cellnivå.

Du bör känna dig kallad att träda in i service för din själ när du gör den här resan in i cellminnenas värld. Här får du nämligen möta flera olika aspekter av dig själv då de träder fram för att helas på djupet. Du hämtar hem själsbitar som önskar få närvara i ditt dagliga liv.

Kursupplägg

Kursen består av fyra stycken träffar där vi ses hos mig i Strand under en heldag, med en till tre månaders mellanrum.

Däremellan erbjuds du delta i webinar, online via en dator eller telefon för att dela med dig av dina upplevelser, ställa frågor eller bara känna närvaron från gruppen.

Inkashamanska arketyper

Vi vandrar genom det shamanska medicinhjulet och får därmed möta mycket kraftfulla energier, även kallade arketyper inom den shamanska traditionen.

I del ett möter du ormens energi, som bistår dig i den transformation som behövs för att du ska släppa din historia och de begränsningar som finns i dina mönster och trosuppfattningar. Den helande resan startar med att ömsa skinn för att skapa nya förutsättningar i livet.

 

 

I del två får du möta den shamanska arketypen jaguaren/puman som bland annat stödjer dig i processen att hela ditt förflutna. Bortom rädslorna finns friheten, något som din själ längtar efter.

 

 

I del 3 bjuder vi in den shamanska arketypen kolibrin och dess förmåga att attrahera sötman i livet.

 

 

 

I del 4 träder den arketypiska och shamanska energin från örnen/kondoren in och hjälper dig att våga prova dina egna vingar fullt ut. En frihet bortom ord.

 


En sluten facebookgrupp startas för gruppen där alla deltagare är välkomna att mötas mellan träffarna.

Du målar tavlor som stödjer dig i en djupt helande process ändå in på cellnivå. Mellan gångerna vi ses uppmuntras du att måla hemma för att bibehålla flödet och fortsätta din helande resa.

Att transformeras med stöd av de arketypiska energierna och färgernas helande frekvenser är en mycket kraftfull, men ödmjuk och vacker, process.

Du blir guidad in i olika energivärldar för att ta ditt skapande till en ny nivå. I cellernas värld söker du efter minnen som är redo att tas till healing.

Från en vacker plats inom dig kan du sedan börja se på dig själv, och världen, med nya ögon.

Kallar din själ dig att måla med hjärta och själ närvarande så varmt välkommen att anmäla dig till denna transformerande och färgsprakande resa.

Anmälan

Anmälan sker via mail till camilla på adressen camilla@camillawengelin.se

OBS! Vänligen se till att din plats är bekräftad innan du gör en inbetalning.

 

Investering

Investering: Pris meddelas till hösten när nästa kursstart är aktuell.
Betalas via bankgiro, eller Swish, innan kursstart.
Bankgiro: 5689-7648
Swish: 123 10 57 447

Ett alternativ till dig som bor långt bort
Webbkurs – en målarkurs med samma tema som denna kurs 

Kursen planeras att komma som webbkurs till hösten så är du sugen att gå den kan du med fördel anmäla dig till min gratiskurs som introducerar dig en del i den inkashamanska energimedicinen.
Länk finner du här!

Observera att det du läser om kursen här gäller den kurs som hålls hemma hos mig. I webbkursen ingår inget målarmaterial. All information om den webbkurs som planeras kommer dig tillhanda via mail sedan du gått gratiskursen, alternativt anmält dig till mina nyhetsbrev.

Målarmaterial

Målardukar och färger ingår under heldagsträffarna här hos mig. Vi målar med akrylfärg. Du behöver själv köpa hem material till tavlorna du målar mellan träffarna. Det är du själv som bestämmer om du vill måla hemma eller inte men ju mer du ger dig tid till detta desto större transformation sker.

Medtages av deltagaren

Obs! Medtag den mat du önskar äta under dagen. Det finns micro samt spis mm att värma din mat i här på plats. Har du en mesa vänligen ta den med. Du som inte har en mesa kan ta med dig en sten som känns fin att hålla i handen.

Fika

Kaffe, te, smörgås och frukt ingår i kursavgiften.

Kursstart

Nästa kursstart planeras sedan ett antal intresseanmälningar kommit in. Därefter planeras del 2-4 in i samråd med deltagarna. Gruppen bestämmer om de vill ses med en månads mellanrum eller ha längre tid mellan träffarna.

Egen grupp?

Har du önskemål att gå kursen tillsammans med dina vänner kan ni boka en egen kurs. Ni behöver vara minst 4 st deltagare, max 6 st.

Jag är utbildad handledare inom cellminnesmålning och har ca 20-års erfarenhet av healing, mediumskap och coachning.
Efter att ha bejakat kallet som shaman har cellminneskursen fått helt andra dimesioner att erbjuda. Det är en unik kurs som erbjuds dig som vill möta shamanens helande medicin och de kraftfulla energier som uppstår i mötet med cellernas minnesrika värld. Gamla sår går att hela. Men det är du som bestämmer om du vill låta det ske.

Läs gärna mer om min bakgrund på hemsidan.

Varmt välkommen med på en helande resa bortom ord.
Vänligen Camilla