Mentorprogram

Mentorprogram i shamansk energimedicin

Denna onlineutbildning passar dig som vill öka din självkännedom och få ett mycket djupare förhållande till dig själv och din unika essens

Syd: Du startar din resa i syd för att möta ormens energi, arketypen som hjälper dig att “ömsa ditt skinn” så du öppnar upp för healing och transformation.

Väst: Möt den orädda arketypen, jaguaren, och få möjlighet att möta dina skuggor och frigöra den historia som ännu håller sitt grepp om dig.

Norr: Här möter du kolibrin, arketypen som visar hur du kan “dricka av din egen nektar” för att integrera själen fullt ut.

Öst: Träd in i din kraft fullt ut och börja “flyga fritt”. Du lyssnar på ditt sanna jag och tillåter dig att guidas av din inre vägledare.

Studera i grupp med mentor, eller självstudier?

Vi är alla olika!
För att tillgodose dina behov ger jag dig olika studieval.

 

Mentorprogrammet erbjuder studier i grupp med mentorstöd

Vill du studera med mentorstöd ansöker du om en plats i mentorprogrammet. Observera att det endast finns ett begränsat antal platser vid intag.

 • Ni tränar på healing och gör olika övningar tillsammans under programmets gång
 • Du får även tillgång till en gemensam Fb grupp
 • Mentorledda onlinemöten
 • Triadträffar med dina kurskamrater
 • Mentorstöd under studietiden
 • Möjlighet att diplomera dig

 

Gäller alla deltagare:
 • Kursprogram i energimedicin bestående av fyra delkurser, syd – öst
 • Du lär dig den healingmetod som inkaindianerna använder sig av när de utövar sin traditionella energimedicin, illumination
 • Praktisera Soul retrieval och olika ceremonier för att göra energiskiften m.m.
 • Möjlighet att lära känna dig själv, möta ditt mörker, ditt arv och historia för att transformera det som du vill släppa taget om
 • Chans att bygga ditt eget medicinknyte, en mesa
 • Låta dig guidas av mig, Camilla, i meditationer som tar dig med på inre resor för helande transformation
Garanti

Du erbjuds 14 dagars ångerrätt, räknat från köpedatum och förutsatt att du inte loggat in och börjat ta kursen.

 

Programmet bygger på ett shamanskt synsätt på livet

Shamanen ser på livet via hjärtat. Vi tar del av Queroindianernas energimedicin, utövar ceremonier och bygger mesan utifrån deras sätt att skapa ett medicinknyte på.

 

Vilket studiesätt passar dig bäst?

Gäller dig som valt mentorprogrammet där du studerar i grupp med mentor:

Utöver det som gäller alla deltagare så tillkommer detta för dig

 • Onlinemöten med mig och de andra deltagarna.
 • Triadgrupp, för personliga möten där det sker träning av distanshealing.
 • Gemensam FB grupp
 • Elevbehandlingar inom gruppen
 • Möjlighet till diplomering
 • Mentor, för vägledning och stöd under studietiden.
 • Nusta Karpay, en kurs inom traditionen för att aktivera den feminina kraften.
 • Tre privata coachningssamtal, online via Zoom, på 30 min vardera.

 

Studietid
Du som studerar i grupp med mentor har tillgång till programmet och mig som mentor i 18 månader från kursstart. Under studietiden uppmuntrar jag dig till träning hemma för att du ska bli trygg i ditt arbete med energimedicin.

Kursen kan ses som fullbordad när du klarmarkerat alla lektioner i programmet.

Vid valet grupp betalar du 9 995 kr för kursprogrammet.

 

Kursstart

Gemensam kursstart sker en gång per år.
Anmäl ditt intresse här (ej bindande).

Självstudier

Känner du att du vill möta dig själv på djupet utan en mentor som vägleder dig genom de olika stegen så kan du välja att studera på egen hand. Vid självstudier tar du då del av samma lektioner i programmet som dem som väljer grupp, men du kommer att få förbise de lektioner med övningar som bland annat handlar om gruppträning m.m.

Du loggar in på kursplattformen och studerar programmet helt på egen hand, du kan dessutom påbörja dina studier redan idag. De delar i programmet som uppmuntrar till träning i triader är avsedda för dem som valt grupp. Dem hoppar du över helt eller väljer att träna på dina vänner och bekanta istället om så önskas.

 

Studietid

Du som studerar själv har tillgång till programmet i 18 månader från kursstart. Under studietiden uppmuntrar jag dig till träning hemma för att du ska bli trygg i ditt arbete med energimedicin.

Kursen kan ses som fullbordad när du klarmarkerat alla lektioner i programmet.

 

Köp till mentorstöd

Om du som väljer självstudier känner att du skulle behöva en mentor längs vägen erbjuds du köpa till mentortid via privata coachningssessioner.

Vid valet självstudier betalar du 5 000 kr för hela programmet.

Erbjudande t o m 31 maj 2020:
Du betalar endast 2 495 kr om du köper programmet under tiden erbjudandet gäller. Därefter övergår det till ordinarie pris.

Som din mentor ser jag fram mot att få guida dig på din helande resa!

Via programmet lotsar jag dig in i en värld full av möjligheter. Är du redo att möta dig själv där?

15 min kostnadsfritt samtal

Du som är seriöst intresserad av att gå utbildningen i energimedicin kan boka ett kostnadsfritt samtal med mig för att få möjlighet att ställa frågor om utbildningen. Om du bokar så kommer vi att ses online via programmet Zoom.

Frågor och svar

 • Hur lång tid har jag tillgång till kursen?
  – Du har tillgång till programmets lektioner i 18 månader, räknat från köpedatum.
 • Hur betalar jag?
  – Du köper kursen via min webbutik. Där lägger du kursen i varukorgen och går till kassan för att betala med kort. Var noga med att ange rätt uppgifter vid köp. Ditt användarnamn och lösenord skickas per automatik till dig via mail. Se detta som en värdehandling. Det är med hjälp av dessa uppgifter du loggar in på kursplattformen och tar del av din kurs.
 • Är kursen till 100% på distans?
  – Ja, du studerar online, via min webbplats, genom att logga in på kursplattformen och ta del av kursen och dess innehåll där.
 • Hur lång tid tar det att studera kursprogrammet?
  – Detta är individuellt. Hela programmet innefattar ca 200 st lektioner där vissa är ren text, andra video eller ljudfil samt guidade meditationer. Till vissa lektioner finns uppgifter att utföra, för att öka din självkännedom och möjlighet att praktisera energimedicin. Så räkna med att du behöver tid på dig för att integrera denna energimedicin.
 • Hur går det till när vi som studerar i grupp ska ses online?
  När vi ses online sker det via Zoom, ett program du kan ha i din dator eller som app i din mobiltelefon. Du loggar in med hjälp av en länk till vårt mötesrum. Dessa möten ta ca 60 – 90 min. Träningsdagar brukar vara under några timmar på en helgdag där vi möts i grupp och arbetar med healingsessioner.
 • Vad innebär självstudier?

– Du köper programmet närhelst du önskar och studerar helt i din egen takt. Du har dock inte tillgång till mig som mentor eller de gemensamma mötesplatser som dem som valt grupp möter mig på, ex i FB gruppen eller via onlinemöten. 

 • Kan jag uppgradera mig från självstudier till grupp om jag ångrar mitt val?

– Möjlighet finns i så fall att hoppa med i en pågående grupp. Om det inte känns aktuellt så kan du köpa till coachningssessioner för att få tillgång till mig som mentor medan du fortsätter dina självstudier.