Från gratiskurs till minikurs

Kursen är fortfarande gratis året ut (2019), men 2020 går den över till att bli en betalkurs som de andra kurserna jag erbjuder.
Så passa på nu att registrera dig på kursen om du vill ta den innan den skiftar pris.

Meditationsforumet har också fått lite förändring. Numer har den ett pris som ger dig möjlighet att vara delaktig på forumet med guidade meditationer under 180 dagar.
Du som deltar i forumet från 2020 kommer att få möjlighet att bli inbjuden till livesändningar med guidade meditationer. Dessa sker när jag själv blir guidad att hålla dem.

När tiden är ute på forumet för din del så erbjuds du ta plats igen genom att köpa en ny period, om du fortfarande önskar tillgång till forumet.

Du som följer mig kommer att notera de olika förändringar och skiften som sker längs vägen. Därför rekommenderar jag dig att anmäla dig för nyhetsbrev så du inte missar viktig information.
Kanske tillhör du dem som aldrig aktiverade en kurs på din nya användare i samband med min flytt av kursportal. Då erbjuds du framöver skapa en ny användare i samband med köp av kurs. Det är enbart dem som är aktiva som kursdeltagare som behöver tillgång till inloggningar på webbplatsen. Dessa inloggningsuppgifter tillhandahålls numer i samband med köp av kurs. Du kan inte längre skapa en användare själv på webbplatsen utan allt sker per automatik numer.

Ha en fortsatt fin dag.

Vänligen Camilla