Healing via örter

Hela dig med örter – skaffa dig ett husapotek

 Kvalité är superviktigt!

Som diplomerad aromaterapeut är det viktigt för mig att de eteriska oljor (örter) jag använder mig av är av mycket hög kvalité.
Inom energimedicin gäller samma sak. Endast högfrekventa energier bör används när kroppen får stöd att helas och skifta energi.

Eteriska oljor, med en medicinsk verkan, har en holistisk påverkan på dig. Njut möjligheten att själv kunna hjälpa din kropp att komma i balans.

Var även noga med vad du smörjer på huden, andas in och rengör ditt hem med. Dina val avgör hur stor belastning som kroppen får av de produkter du nyttjar, och den mat du äter. 

Jag har anslutit mig till företaget Young Living för att uppnå mina önskemål, och samtidigt bidra till en hållbarare och ödmjukare värld. Som medlem hos dem får jag rabatt på de produkter jag beställer. Vill du ta del av rabatter och handla till grossistpris så väljer du att registrera ett medlemskap. Det är kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting.

Jag har även som medlem valt att aktivera deras essential rewards program. Det innebär att jag gör månatliga beställningar för minst 50 PV och får på så sätt bonusprodukter som tack för mina inköp. Det är valfritt och du kan närhelst du önskar avsluta en prenumeration om du väljer att aktivera den från start.

Viktigt!
Du anger mitt medlemsnummer 23647967 i rutan som värvare och sponsor vid registreringen.
Klickar du på min länk här nedan bör numret redan vara ifyllt.


Hör av dig om du behöver hjälp

Länk till registreringen

Tips! Se över de startkit som erbjuds. De flesta paketen innehåller eteriska oljor som du kan se som ett litet örtapotek, en möjlighet att köpa oljorna till specialpris och komma igång med användningen av dem.