Healing via örter

Hela dig med örter – skaffa dig ett husapotek

 Kvalité är superviktigt!

Som diplomerad aromaterapeut är det viktigt för mig att de eteriska oljor (örter) jag använder mig av är av mycket hög kvalité.
Inom energimedicin gäller samma sak. Endast högfrekventa energier bör används när kroppen får stöd att helas och skifta energi.

Eteriska oljor, med en medicinsk verkan, har en holistisk påverkan på dig. Njut möjligheten att själv kunna hjälpa din kropp att komma i balans.

Var även noga med vad du smörjer på huden, andas in och rengör ditt hem med. Dina val avgör hur stor belastning som kroppen får av de produkter du nyttjar, och den mat du äter. 

Jag har anslutit mig till företaget Young Living för att uppnå mina önskemål, och samtidigt bidra till en hållbarare och ödmjukare värld. Som medlem hos dem får jag rabatt på de produkter jag beställer. Vill du ta del av rabatter och handla till grossistpris så väljer du att registrera ett medlemskap. Det är kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting.

Jag har även som medlem valt att aktivera deras essential rewards program. Det innebär att jag gör månatliga beställningar för minst 50 PV och får på så sätt bonusprodukter som tack för mina inköp. Det är valfritt och du kan närhelst du önskar avsluta en prenumeration om du väljer att aktivera den från start.

Tips! Se över de startkit som erbjuds. De flesta paketen innehåller eteriska oljor som du kan se som ett litet örtapotek, en möjlighet att köpa oljorna till specialpris och komma igång med användningen av dem.

Väljer du mig som värvare får du:

  • Råd gällande val av olja för det ändamål du önskar.
  • Inbjudan att ansluta till privata FB grupper.
  • Delta i Zoommöten tillsammans med andra oljeälskare.
  • Stöd att komma igång om du vill berätta om oljorna för andra.


Viktigt!

Du anger mitt medlemsnummer 23647967 i rutan som värvare och sponsor vid registreringen.
Klickar du på min länk här nedan bör numret redan vara ifyllt.


Hör av dig om du behöver hjälp

Registrera dig som medlem och välj om du vill göra engångsbeställningar ELLER ansluta dig till essential rewards (månadsbeställning)

Bjud in dina vänner

För dig som vill dela information om oljorna med dina vänner finns mer information här. Du lär dig skapa en länk som du ger till dem som vill registrera sig som medlem via dig.

Guide i hur du lägger en ER order

Kontakt

Klicka på kontakt i menyn om du önskar ställa frågor.

Vänligen Camilla