Hej!

I kursprogrammen i inkashamansk energimedicin har vi precis haft ett onlinemöte där jag blev guidad att lyfta upp ämnet prestation.
Prestation är något som triggar många människor medan andra anser att de behöver den energin som ett extra driv att få saker gjorda.

Själv är jag en person som fått kämpa med att sänka prestationsribban till en långt mer human nivå än den jag ärvt.
Det är tydligt att vi alla kan ärva mycket av våra tidigare generationers sätt att se på saker och sedan anammar vi det som “normalt”. Där lägger vi vår grund, baserat på andras tyckanden och trosföreställningar.

När jag får många år sedan kraschade befann jag mig på en prestationsnivå som fullständigt tog knäcken på mig, och än idag minns jag hur panikslagen jag blev när min kropp slutade att lyda min hjärna.

Idag har jag min ribba på en för andra onormalt låg nivå, men för mig en full tillräcklig att leva upp till.
Livet förändras snabbt ibland och jag har fått ta lärdom om vad just prestation gör med oss människor. Vi blir sjuka när vi inte förhåller oss till denna energi på ett bra sätt.

För mig som arbetar med kursverksamhet så har jag förmånen att få möta dem som verkligen bestämt sig för att lämna sitt gamla jag bakom sig och istället satsa på att lära känna sitt sanna jag. Det är fantastisk att se hur deltagarna förändras längs vägen när de vågar möta och frigöra det som håller dem tillbaka.

Ofta kommer mail med värmande ord som får mig att påminnas om varför jag lägger ner så otroligt mycket energi och tid på att skapa onlinekurser. Jo, för att de stödjer mina medvandrare när de vill skifta sitt liv.
Här nedan delar jag några meningar från ett långt mail med information om vad som händer i deltagare Anna-Carins liv just nu.

“Hej ❤

Tack för ett fint webinarium! Det är så superbra att  du som leder de här följer din guidning i vad som ska ske.

Det blir så otroligt bra.

Vilken fin guidad meditation! Jag som älskar månen!! 😃 ❤

Tusen tack!”

 

 

Jag har precis gjort klart de sista lektionerna i sista delkursen i stora programmet i inkashamansk energimedicin.
Tänk att detta program tog mig drygt 1,5 år att skapa. Det låter som enormt lång tid men jag har verkligen lagt ner hela min själ i kursen för jag vet att det är så många som är i behov av stöd just nu.

Nu återstår inventeringen som ger mig en klar bild över hur många lärarledda timmar som programmet består av. Detta är naturligtvis bara en del i programmet eftersom det är lektioner som endast består av text också.

Jag vill önska dig en fin dag och hoppas du finner ditt liv tillfredsställande på alla sätt. För minns att du alltid äger rätt att göra dina egna val, oavsett vad andra anser om dem.

Kram Camilla