RESURSER FÖR ONLINEFÖRETAG

Tips för dig som vill ta ditt företag online

Jag vill underlätta för dig som nu står inför samma skifte som jag gjorde för några år sedan när jag digitaliserade min verksamhet.

När jag valde att gå online med mitt företag behövde jag sätta mig in i de olika verktyg och program som erbjöds oss som vill arbeta smart digitalt. Det var inte det lättaste att finna ut exakt vad jag behövde, men jag valde att ta mig tid att undersöka saken närmare och genomföra detta skifte som företagare.

Här nedan lägger jag in resurser som jag använder mig av, så att du som nu står inför denna utmaning kan se om det är något av det jag använder mig av som även passar dig och ditt företag.

En del av de länkar jag lägger här är så kallade affiliatelänkar, vilket innebär att jag får en bonus av företaget som tack när någon köper deras produkt/tjänst via min länk. Det kostar dig inget extra, men för min del gör det skillnad.

Väljer du att köpa via mina länkar tackar jag dig allra ödmjukast för det. Så fint av dig att stödja mig i mitt företagande!

Plattform för både hemsida och onlineutbildning

Jag utbildar online sedan några år tillbaka och har därmed också hunnit testa olika kursplattformar för detta ändamål. Äntligen har jag funnit en plattform som har allt jag behöver, och dessutom är snäll mot plånboken.

New Zenler är ännu i Beta vilket innebär att den fortfarande är under utveckling. Betaversionen går att köpa för ett mycket fördelaktigt pris nu innan plattformen går in i skarpt läge. För min del sänkte det mina kostnader avsevärt.

  • Hemsida
  • Kursplattform
  • Inbyggt Zoom
  • Marketing funnels
  • E-mail Broadcasts
  • Communities


Registrera dig kostnadsfritt för att se vilka möjligheter du har att utveckla ditt företag med hjälp av New Zenler

Vill du registrera dig i New Zenler för att inledningsvis se om plattformen passar dig kan du göra det kostnadsfritt här!

Det går även att sälja kurser via gratiskontot mot en försäljningsavgift!
Vill du sedan uppgradera till en betalversion av programmet kan du göra det i efterhand.

Vill du frigöra dig från FB kan du bjuda in till egna communities och samla dina kursdeltagare och medlemmar på New Zenler istället.

Canva

Ett designverktyg för dig som vill skapa olika typer av layouter till din verksamhet. Canva erbjuder dig mängder med möjligheter.
Här finner du allt möjligt mellan himmel och jord. Färdiga mallar hjälper dig som vill ta den lätta vägen till succé online.

Kika gärna in och se vad som erbjuds. Canva går att använda kostnadsfritt. Du finner Canva här!

Lycka till med dina kreationer!