Hej, och god fortsättning på år 2019

Hur har du det med din energi just nu?
Spretar den extra mycket?

År 2018 fick oss att inse att det var mycket i våra liv som vi behövde göra upp med, avsluta och släppa för att kunna bjuda in det nya året till fullo.
Kanske det släpar efter en del om du känner efter extra noga. Ingen fara. De första 8 veckorna på detta år bjuder in till ytterligare frigörelse.

Jag är supertacksam att jag lyssnade på den guidning jag fick i mitten av förra året. Där och då släppte jag allt och började jobba med det som skulle bli mitt kall 2019.
Jösses så jag slet. Men det lönade sig på alla sätt. Jag nådde ut med min visdom långt utanför den trygga zon jag tidigare befunnit mig i.

Gissa om jag ler inombords när jag tänker på att gränser jag fick spränga för att ställa mig i min fulla kraft som lärare och mentor.
Men efter drygt 20 år som healer, och medial medmänniska, var det dags att äntligen erkänna den jag i sanningen är. Finns ju ingen som helst anledning till något annat heller om vi tänker efter ordentligt.

Vill vi stiga utanför illusionen så behöver vi först peta hål på den bubbla vi lever i, våga sticka ut huvudet och se omkring för att sedan låta hela kroppen följa med i steget ut i friheten, när det steget äntligen är redo att tas.

Så var befinner du dig just i detta ögonblick?
Står du i kraften och känner lågan brinna inom dig?
Eller står du med ett ben i luften med en tvekan inom dig att ta nästa steg?

Om inte du förmår dig att möta ditt sanna jag ensam så våga be om hjälp. Det är inte förnedrande att ta stöd i olika omvälvande processer. Det är inte heller skämmigt att må dåligt och uttrycka det du bär på känslomässigt, eller känna att det måste till ett stort skifte för att du ska känna dig sann mot dig själv.

Våga och vinn.
Du är redan på väg in i framtiden där ditt sanna jag väntar på dig.

Lycka till.
Kram Camilla