Hej!
Det är otroligt lätt att sprida ut sin energi, både här och där, och därmed också per automatik skapa en ny tentakel på den platsen.
Så innan det är färdigt kan vi bli som en energivarelse, liknande en bläckfisk, som har energitrådar fästa på långt fler ställen än vi har energi till att sörja för.

Vi läcker energi och blir mer och mer utmattade

När det symtomet uppstår så har det egentligen gått alldeles för långt. Energireserven är redan nyttjad och även den börjar sina.
Kroppen mår dåligt och ger oss tecken på det inom fler och fler områden i livet.

Därför är det viktigt att stanna upp och samla in sina energitrådar med jämna mellanrum för att kunna bibehålla sin vitalitet.

Varför blir det då så här?
Jo, vi lever med inspirerande sinnen som lätt kan haka på någon som ex presenterar en ny grej, möjlighet till inkomst eller eventuellt en kurs som verkar rätt att gå mm, för stunden.

Känns det igen?

Men så kommer sanningen ikapp!
Då kommer insikten och kroppen upplever en “allergireaktion” på energiplanet.
Alla dessa energitrådar som med lätthet spreds för vinden där och då behöver komma hem igen. Arbetet med att få tillbaka alla tentakler är nödvändigt hur än jobbigt det kan kännas.

Så här i slutet av året är det extra viktigt att hämta hem alla delar av sig själv. Det är snart tid för att möta nästa års energi och då behöver vi vara samlade och sanna för att veta vad vi ska avsluta här och nu för att kunna möta den nya tid som väntar.
Dessa avslut fungerar inte med en spridd energi på sånt som inte är sant att lägga energi på.

Så stanna gärna upp och fundera på vad du behöver hämta tillbaka för energi för att vara sann mot dig själv?

Lycka till!
Mitt jobb med detta pågår för fullt.

Kram Camilla