Cirkeln har öppnat och jag välkomna fler medlemmar som önskar ta del av mina onlinekurser.
Som medlem har du tillgång till mentorstöd och medlemsträffar via onlinemöten.
Fördelen med att studera online är att du slipper ta ledigt, resa iväg, boka boende m.m., och du kan själv välja vilken tid som passar dig bäst att ta del av kursens innehåll.
Du loggar in på min medlemssida och tar din kurs när du har möjlighet till det. Enklare än så kan det knappast bli.


Shamanens Cirkel är en tjänst jag nyligen skapat

När jag guidades att skapa Shamanens Cirkel var målet att samla alla mina onlinekurser på en medlemssida. Jag ville ge möjlighet för dess medlemmar att själva bestämma vilken kurs de ville ta för stunden.
Du kan likna detta med ett smörgåsbord av lektioner som kan tas när de passar som bäst i ditt liv.

Kurserna som Cirkeln håller är baserade på shamansk energimedicin, men det finns också kurs i självkännedom och helande örter.
Kursen som lär ut användningsområden för eteriska oljor har en del lektioner som baseras på så kallade oljeklasser, vilket innebär att medlemmarna får undervisning via onlinemöten.
Dessa möten spelas in och läggs sedan in i kursen tillsammans med de andra lektionerna som finns att tillgå i ämnet. Detta är en kurs som växer med tiden.

Då jag själv är mycket intresserad av energimedicin passar det extra bra att lära ut aromahealing i samband med studier om dessa fantastiskt helande eteriska oljor.

Cellminnesmålningen har koppling till de arketypiska energier som den inkashamanska energimedicinens tradition arbetar med.
Du tar stöd av dessa kraftfulla energier när du cellminnesmålar och helar ditt inre. Med andra ord är detta en mycket färgstark kurs.

Aktivera ditt medlemskap här

Välkommen som medlem om det känns rätt för dig.

Vänligen Camilla