Healing via örter

Mitt distributörsnummer är:

23647967 

Mitt medlemsnummer behöver du tillgång till när du registrerar dig som medlem i företaget

Jag välkomnar dig som medlem hos Young Living

Kvalité är superviktigt!

Som diplomerad aromaterapeut är det viktigt för mig att de eteriska oljor jag använder mig av är av mycket god kvalité. Inom energimedicin är det också viktigt med högfrekventa energier i de produkter som används på kroppen, eller i dess omgivning.

Eteriska oljor har en holistisk påverkan på dig. Njut möjligheten att själv kunna hjälpa din kropp att komma i balans.

Var även noga med vad du smörjer på huden, andas in och rengör ditt hem med. Dina val avgör hur mycket belastning som kroppen får av de produkter du nyttjar och den mat du äter.

 

Mitt val som terapeut!

Jag har anslutit mig till Young Living för att uppnå det jag önskar kvalitétsmässig, och samtidigt bidra till en hållbarare och ödmjukare värld. Som medlem hos dem handlar jag med rabatt och får även oljor som gåva av dem eftersom jag även valt att förutom bli medlem också aktivera essential rewards.

När jag har essential rewards aktivt så gör jag månatliga beställningar och får på så sätt bonusprodukter som tack för mina inköp.

Som medlem i mitt Young Living team, oavsett om du vill göra sporadiska inköp eller satsa på att få hem oljor varje månad, så får du:

  • mitt stöd vid inköp.
  • Du kan ställa frågor om de olika oljorna m.m. och få mina råd gällande val av ört.
  • Du får inbjudningar att delta i Zoommöten.
  • Du får stöd om du vill bygga ett team och se över dina möjligheter att tjäna extra pengar.

 

Vill du ta del av rabatter och handla till grossistpris så väljer du att registrera ett medlemskap. Det är kostandsfritt och du binder dig inte till någonting.

 

När du blivit medlem väljer du själv om du vill göra enstaka köp, eller om det passar dig bäst att få hem ett paket varje månad. Paketets innehåll väljer du i så fall själv.

 

Se filmerna för vidare information om hur du registrerar dig och gör ditt första inköp.

Steg 1:

Registrera dig som medlem UTAN att i samband med det lägga en order

 

Jag rekommenderar att du hoppar över det steget helt och hållet, och väljer “Fortsätt utan startkit” längst ner på sidan.

När du skapat ditt konto och kommit in på ditt virtuella kontor, så kan du därifrån enkelt välja om du vill göra en engångsbeställning, eller registrera sig för Essential Rewards.

På så sätt väljer du exakt vilken produkt du vill beställa och vilken typ av beställning du vill göra.

Essential rewards ger dig som är medlem fler förmåner.

Se denna guide som visar hur du registrerar dig som medlem

Steg 2:

Välj om du vill göra engångsbeställningar ELLER ansluta dig till essential rewards (månadsbeställning)

När du registrerat dig som medlem bestämmer du själv hur du vill beställa hem dina produkter

Du kan alltid ändra dig framöver. Ex om du gör en engångsbeställning första gången och sedan önskar ansluta dig till essential rewards så aktiverar du månadsprogrammet då.

Du kan även aktivera månadsprogrammet direkt från start för att få återbäring på ex startpaketet som du väljer att köpa, eller andra produkter du vill ha i din första leverans.

Observera att essential rewards innebär att du prenumererar på ett produktpaket i månaden, för minst 50 PV.
Detta är alltså ett paket, med valfritt innehåll, som kommer dig tillhanda en gång i månaden.
Du gör aktiva val gällande vilka produkter du vill ta hem från gång till gång.

Essential rewards – Bekväma månadsleveranser

Få bekväma automatiska månadsleveranser med Young Livings Essential Rewards-prenumeration. Registrera din personliga beställning och sedan är det bara att vänta på att dina favoritprodukter levereras hem till dig varje månad.

Rabatterad frakt

Med dina Essential Rewards-beställningar får du rabatterad frakt. Det finns olika rabatter beroende på beställningens vikt och leveransmetod. Besök det virtuella kontoret för att se vilken rabatt som gäller i ditt land.

Exklusiva Rewards-poäng

Tjäna poäng med varje Essential Rewards-beställning som du kan använda till framtida köp. Ju fler månader du deltar i Essential Rewards-programmet, desto större blir din belöning! Om du till exempel lägger en Essential Rewards-beställning på 50 PV de första tre månaderna så får du 5 poäng per månad som du kan lösa in mot gratisprodukter. Ju mer du beställer med din prenumeration, desto fler poäng får du att lösa in mot Young Living-produkter.

Exklusiva lojalitetsgåvor

Få gåvor som endast är tillgängliga för medlemmar i Essential Rewards-programmet när du lägger Essential Rewards-beställningar på minst 50 PV i flera månader i följd. Få belöningar när du beställer löpande i 3, 6 och 9 månader eller ännu längre. Du får dessutom en exklusiv blandning som gåva när du når din 12:e månad i följd!

 

I filmen nedan visar jag hur vi lägger en essential rewards order

Klicka in dig på det viruella kontoret och gå till essentail rewards för att aktivera månadsköp

Minns att om du väljer att börja prenumerera på ett månadspaket från Young Living så kan du närhelst du önskar avsluta den prenumerationen.
Det är toppen att varken du eller jag, eller någon annan medlem har några krav på oss. Vi väljer själva hur vi vill handla hem våra produkter, och när det sker.

Steg 3: Dela gärna med dig din länk till andra

När du själv blivit medlem kan du bjuda in dina vänner till att ansluta sig som medlem de också, via ditt medlemsnummer.
Naturligtvis är detta valfritt. 

Du kan även välja att jobba för att premieras då du delar med dig till andra och hjälper dem att bli medlemmar i företaget.

 

Hör av dig om du undrar över något.

PS! Som medlem får du även möjlighet att delta i zoommöten med oss andra medlemmar.

I filmen nedan visar jag hur du hittar din länkskapare

Guide som visar dig hur du betalar med dina poäng som du erhåller via essential rewards

Kontaktformulär

Fråga Camilla

12 + 12 =