Young Living

Välkommen in i mitt team

Kvalité är viktigt!

Som diplomerad aromaterapeut är det viktigt för mig att de eteriska oljor jag använder är av mycket god kvalité. Inom energimedicin är det också viktigt med högfrekventa energier i de produkter som används på kroppen, eller i dess omgivning.

Eftersom eteriska oljor har en holistisk påverkan på dig så bör du vara noga med vad du smörjer på huden, andas in och rengör ditt hem med.

 

Mitt val som terapeut!

Jag har anslutit mig till Young Living för att uppnå det jag önskar och samtidigt bidra till en hållbarare och ödmjukare värld. Som medlem hos dem handlar jag med rabatt och får även oljor som gåva av dem eftersom jag även valt att aktivera essential rewards. När jag har essential rewards aktivt så gör jag månatliga beställningar och får bonusprodukter som tack för mina inköp.

Jag välkomnar dig att handla via min webbutik hos Young Living.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig om du också vill bli sponsor för oljorna och därmed få möjlighet att tjäna extra pengar som tack för att du sprider information om dem. Som medlem i mitt team, oavsett om du vill göra sporadiska inköp eller satsa på att få hem oljor varje månad, så får du mitt stöd vid inköp och kan ställa frågor om de olika oljorna.

Följ hjärtat!
Vänligen Camilla