Hjärtats väg!

Ett systraskap som bejakar själens visdom och Moder Jords rikedom
Hjärtats väg - Medicinkvinnans visdom

Hjärtats väg, som baseras på kursen medicinkvinnans visdom, handlar om att vara nyfiken, ödmjuk, inkännande och följsam, speciellt när vi lyssnar till den inre vägledaren, hjärtat.

Väl medveten om att kropp, själ och sinne samverkar ser vi på livet ur ett holistiskt perspektiv. Vi är öppen för energimedicin, Moder jords rikedom, och växternas örtmedicinska verkan. 

Längs Hjärtats väg möts vi online för att dela våra tankar, känslor, och erfarenheter i en ödmjuk miljö.🧡

Vi inspireras att släppa fram det sanna jaget, bortom alla förställningar, trosuppfattningar och ärvda värderingar.

Vi slår följe som systrar i "väven", väl medvetna om att alla gör sin egen unika resa.

Värdet av att ha medvandrare längs vägen uppskattas högt.

Du äger din sanning

Din unika väg, energidesign och livssituation respekteras.

Du behöver aldrig gå emot din sanning, och följer naturligtvis ditt eget hjärtas kompass och vägledning.

Inom dig finns en medvetenhet om att vi vandrar sida vid sida utan att jämföra oss med varandra.

Vi värnar om det villkorslösa.

Är du, som jag, introvert och högkänslig så vill jag att du ska veta att du är trygg. Jag förstår dig. Det finns inga förväntningar på att du ska agera mot din sanna natur. Den naturliga känslighet som genomsyrar ditt väsen är en gåva, som du gärna får värna om och se med kärleksfulla ögon på.

Vi möts online

Hjärtats väg erbjuder guidade meditationer, månatliga onlinemöten och ett antal kurser som kan inspirera dig längs vägen.

När det är dags för månadsmöte ses vi i Zoom, och du närvarar när det känns berikande för dig att möta oss andra. De delningar som sker under mötet lyfter det som ligger överst på hjärtat i stunden.

Jag följer hjärtats kompass, så oftast sker spontana guidningar under mötet.

Medlemsprogrammet erbjuder ett forum på kursplattformen, samt en privat Facebookgrupp. Se dessa som en möjlighet till ytterligare gemenskap, om så önskas.

Vänligen Camilla

Frågor och svar

Du är varmt välkommen att bli medlem genom att klicka på knappen som tar dig till kassan. Där aktiverar du din månadsbetalning.

Nej, Hjärtats väg är en medlemstjänst, vilket innebär att du har tillgång till materialet på plattformen så länge du är medlem. De nedladdningsbara pdf:er som tillhandahålls sparar du om så önskas. Dem får du naturligtvis använda för privat bruk även om du väljer att avsluta ditt medlemskap.

Nej, du är fri att avsluta medlemskapet närhelst du önskar. Du behåller tillgång till medlemstjänsten och dess innehåll tills din tid löper ut. 

Nej, det finns ingen närvaroplikt i Hjärtats väg. Du väljer själv om du vill boka en plats på ett möte, eller avstå. De möten som spelas in laddas upp i modulen medlemsmöten inne på portalen. Du kan se dem i efterhand om så önskas.

Nej, du behöver inte vara aktiv på FB. Allt du behöver finns att tillgå inne på plattformen. Medlemsprogrammet erbjuder dock en privat Facebookgrupp, men det finns även ett forum på kursplattformen för möjlighet till gemenskap.

Investering

Månadsmedlem

222 SEK

222 SEK /månad

  • Här aktiverar du en månadsprenumeration.

Bli medlem nu

Årsmedlem

2220 SEK

2220 SEK /år

  • Här aktiverar du en årsprenumeration.

Bli medlem nu

Camilla Wengelin

Med kärlek till naturens helande förmåga har jag valt att utbilda mig inom shamansk energimedicin, aromaterapi, växtmedicin, Dr Bach blomsteressenser och en hel del andra terapiformer inom alternativmedicinen.

Som introvert och högkänslig önskar jag vandra mjukt på moder jord alltmedan jag guidas av den bästa coach jag kan ha, mitt eget hjärta.
Längs vägen delar jag med mig av min visdom, och hoppas kunna inspirera dig att bejaka ditt sanna jag och dess unika uttryck.

Vänligen Camilla

Recensioner