Hjärtat vägleder dig hem!


Medicinkvinnans visdom

När jag utbildade mig till diplomerad aromaterapeut 2002 väcktes en vördnad och djup längtan efter att ta tillvara på växternas örtmedicinska verkan.

Jag började med ens tillverka produkter baserade på naturliga råvaror, och snart fylldes mina butikshyllor med allt från schampo till fotkräm.

För att fördjupa min kunskap fortsatte jag studera en mängd olika terapiformer inom komplementärmedicin.

Nu önskar jag få dela med mig av min visdom och erfarenheter till dig som delar mitt intresse för örtmedicin och själslig läkning.

I medlemskapet Hjärtats väg möts vi kvinnor som vill slå följe längs vägen.

Hjärtats väg

ett systraskap som bejakar själens visdom och Moder Jords rikedom


Du vägleds av den bästa, ditt hjärta!

Väl medveten om att kropp, själ och sinne samverkar bejakar du med ödmjukhet och kärlek hjärtats röst, och ser på livet ur ett holistiskt perspektiv.

Moder Jords rikedom och hennes förmåga att hålla dig känns tryggt och kärleksfullt. Du är nyfiken och öppen för växternas örtmedicinska verkan och vill utforska den på ett djupare plan, hur de kan bistå dig i dina hälsoutmaningar och finnas där som ett naturapotek att vända dig till när behov uppstår.

Du önskar få dela dina erfarenheter med likasinnade, i en ödmjuk och trygg miljö. Det finns en glädje i att växa tillsammans över tid, mötas online och dela det som ligger överst på hjärtat.

Vill du slå följe med oss?
Du finner vidare information om medlemskapet här nedan!

Hjärtligt välkommen!

Erbjudande

Cellminnesmålning

Koden IRGVWJWO ger dig 350 kr rabatt

Erbjudandet gäller t.o.m 31 december 2023

Information direkt i din inkorg