Camilla Wengelin

Vi är alla unika och bör så få vara


Personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat, så längs min väg har det passerat mängder med utbildningar som fått berika mitt liv. Jag har även haft förmånen att möta och behandla många underbara människor som önskat stöd i deras egen utveckling. 

Trots alla utbildningar jag tagit så vill jag poängtera att det viktigaste av allt är den livserfarenhet jag bär med mig, det kall jag följer och hur det format mig till den jag är idag. 

Jag har valt att följa hjärtat, stå stark i min egen sanning, och känna glädje över att slå följe med andra kvinnor som gör samma sak. 

Min livsresa

Jag föddes 1967 och växte upp i Kilafors, där även min första anställning blev ett sommarjobb på Garntjänst.

Som 18-åring började jag arbeta inom äldreomsorgen, där jag blev kvar ett par år innan jag valde att utbilda mig till svetsare.

1987 flyttade jag till Hamnäs, byggde hus och bildade familj.

Efter mammaledigheten studerade jag datakunskap, HTML, webbdesign, företagsekonomi, marknadsföring och grafisk produktion m.m.

En utbildning till landsbygdsutvecklare 1998 efterföljdes av en anställning som butikschef på Go On Databutiken i Bollnäs.

Drygt fem år jobbade jag även som gruppledare inom Tupperware, utöver mitt ordinarie heltidsarbete.


2002 - 2003 utbildade jag mig till diplomerad aromaterapeut.

I december 2005 startade jag eget, öppnade en butik och mottagning på Ljuspunkten i Kilafors.

I början på 2011 flyttade jag till Strand dit även min verksamhet flyttades i slutet av samma år.

I början av 2015 vägleddes jag till den inkashamanska energimedicinen, som jag sedan valde att både studera och praktisera under de kommande åren.

2018 digitaliserade jag min verksamhet samt utbildade mig till hälsocoach. I samband med det skiftet började jag utbilda och coacha kvinnor online. Det resulterade i ett medlemskap med fokus på utbildning och coachning inom den inkashamanska energimedicinen.

2023 var det dags att öppna dörren till Hjärtats väg, ett medlemskap online där vi fokuserar på energimedicin, meditation och själslig läkning.

Utbildningar

Inkashamansk energimedicin

För kännedom så har ingen av de fem lärare jag utbildat mig hos inom den inkashamanska energimedicinen erbjudit några diplom i samband med deras kurser. Här listar jag några kurser jag tagit inom traditionen.

Medicinhjulet för tre olika lärare
Nusta Karpay
Munay Ki
Serenamesa
Bergen
Lagren
De tre stora initieringarna.