Ta din verksamhet online

Jag vill underlätta för dig som nu står inför det skifte jag gjorde 2018, när jag valde att digitalisera min verksamhet.
 
Att prova sig fram bland olika plattformar tar tid. Jag påbörjade mitt arbete på en plattform som det visade sig bli väldigt kostsamt att växa på. Så snart jag utökade med fler kurser ökade också min månadskostnad. För mig som småföretagare blev det för tufft och jag behövde finna en billigare lösning.

Då valde jag att bygga upp en egen kursplattform på min dåvarande Wordpress-sida istället. Det krävde en hel del arbete samt ett flertal tillägg, som dessutom skulle uppdateras med jämna mellanrum. Visst, det sänkte mina utgifter en hel del. Men redan sex månader senare kände jag alltför hög stress över att stå helt ensam med det tekniska ansvaret. Återigen gav jag mig ut på marknaden för att söka en ny lösning.

Precis i detta skifte fick jag kännedom om den plattform jag nu rekommenderar dig, New Zenler. De erbjuder allt jag behöver, och därför tror jag att även du kommer att finna den lösningen både intressant och prisvärd också.New Zenler - en "allt i ett" plattform

Samla allt på ett ställe
Via min partnerlänk här nedan får du nu möjlighet att testa systemet utan kostnad för att se om plattformen har det du söker. Om du sedan väljer att aktivera en prenumeration på NZ så erbjuder jag dig en timmes kostnadsfri coachning på plattformen, så att du kommer igång med ditt arbete på ett så smidigt sätt som möjligt.

New Zenler erbjuder dig följande;

  • Hemsida
  • Kursportal
  • Blogg
  • Community
  • E-postmarknadsföring
  • Webinar (Zoom)
  • Live Class (Zoom)
  • Live Interactive Webinars (Zoom)
  • Live Stream

Coachning & webbhjälp

Jag erbjuder dig coachning och webbhjälp på New Zenler så att du snabbt kan komma igång med din onlineverksamhet.

Alternativ 1: Vi möts i Zoom där du/vi kan dela skärm, vilket underlättar för dig som vill göra arbetet själv med min hjälp. På så sätt lär du dig hitta på plattformen och kan skapa det du önskar under tiden sessionen pågår.

Alternativ 2: Du kontaktar mig via Messenger, eller på mail, där jag guidar dig utifrån den information du väljer att dela i text och bild.

Jag debiterar för påbörjad 30 min, och därefter enligt prislistan här nedan beroende på tidsåtgång per tillfälle.  

Pris - coachning och webbhjälp

30 min - 350 kr
45 min - 525 kr
60 min - 700 kr

Priserna anges inkl. moms.

Välkommen att boka tid för webbhjälp!

Vänligen Camilla