MEDLEMSKAP

Studera energimedicin online via medlemskap

För att få tillgång till kurserna hos CW energimedicin aktiverar du ett medlemskap.

Som medlem betalar du en fast månadsavgift, baserad på det val av medlemskap du gör, så länge du vill ha tillgång till kursen(erna).

Det ger dig frihet att välja din egen studietakt, vilken kurs du tar för stunden och hur du planerar dina dagar.

Du kan välja mellan att aktivera ett silvermedlemskap, om du endast vill fokusera på den omfattande utbildningen i shamansk energimedicin (Shamanens cirkel), eller välja att aktivera ett guldmedlemskap som ger dig tillgång till Shamanens cirkel samt ett flertal kurser på medlemssidan.

Medlemskapen är endast öppen för intag av nya medlemmar 2-3 gånger per år. De har ingen bindningstid så du kan närhelst du önskar avsluta din prenumerationen. OBS! Väljer du att avsluta medlemskapet upphör tillgången till samtliga kurser, medlemsmöten och mentorstöd.

Via medlemsmöten och forum får du mentorstöd, så länge du behåller ditt medlemskap aktivt.

Kan jag ansöka om ett medlemskap idag?

Svaret på frågan beror på om dörren för nyintag står öppen för stunden, eller inte. Är det öppet är du varmt välkommen att aktivera ett medlemskap redan idag.

Om dörren är stängd finner du en väntelista som du kan skriva upp dig på så kontaktar vi dig när det finns möjlighet att aktivera ett medlemskap igen, vilket sker ca 2 gånger per år.

Entrén till medlemskapet stänger om

29 Days
08Hours
37Minutes
36Seconds

Följande onlinekurser erbjuds via medlemskap

Shamanens cirkel

Lär dig den healingmetod som inkaindianerna använder i sin energimedicin. Utöva soul retrieval och olika ceremonier för att göra energiskiften m.m.

Lär känna dig själv, ditt mörker, arv och historia för att transformera det som du vill släppa taget om.

Möjlighet att skapa ditt eget medicinknyte, en mesa.

Guidade meditationer. Onlinemöten. Mentor att ställa frågor till.

Helande örter

Den här kursen uppmuntrar till helande i form av att nyttja naturens örter för att skapa balans i livet.

Som diplomerad aromaterapeut vill jag lära dig den örtmedicinska verkan som örter besitter.

Du får tips på hur du kan använda dem, vilka som passar extra bra i vissa situationer i livet m.m.




Cellminnesmålning

Kursen kan vara den nyckel du behöver för att uppleva livet mer harmoniskt! Speciellt om du dagligen upplever ohälsosam stress, mental oro och har svårt att få energin att räcka till.

Om du känner ett starkt behov av att möta dig själv på ett djupare plan? Då är du redo! Själen kallar dig. Du släpper energin som förbinder dig med ditt förflutna, via dina cellminnen. De känslomässiga såren kan helas, och du med dem. Din historia triggar dig inte längre.


Läsa ödets tecken

Den här kursen kan ses som en fördjupningskurs inom den shamanska energimedicinen, då du använder dig av kunskaperna från lektionerna i shamanens cirkel för att läsa av energierna.




Nusta Karpay

Nusta karpay ger dig en personlig transformation och medvetandehöjning, för dig själv och för världen. Initieringen som sker via en guidad meditation hjälper dig att hitta en djupare styrka, som kan nyttjas för att styra ditt öde och för att bygga en värld av harmoni, vänskap och glädje. Att ta del av en Nusta karpay kan ses som en kärleksförklaring till din själ och den livsresa som du befinner dig på.

Ditt sanna jag

Ditt sanna jag är en kurs i självkännedom där du möter dina inre delpersonligheter och lär känna dem och deras påverkan på ditt liv.





Munay Ki

Nia initieringar inom den inkashamanska energimedicinen.

Din unika energi

En vägledning för att lära känna din unika energidesign.


Guidade meditationer

Meditationer för avslappning och helande energiskiften.


Guldmedlemskap - 650 kr/månad

passar dig som vill få tillgång till ett stort utbud av onlinekurser

I detta medlemskap ingår:
* Shamanens cirkel - utbildning i inkashamansk energimedicin
* Ditt sanna jag - kurs i självkännedom
* Helande örter - kurs i aromaterapi för hemmabruk/eteriska oljor
* Cellminnesmålning - healingverktyg
* Läsa ödets tecken - kurs i shamansk energimedicin
* Din unika energi - kurs i energidesigner
* Munay Ki - initieringar inom shamansk energimedicin
* Nusta Karpay - initieringar inom shamansk energimedicin
* Medlemsträffar 1 st/månad
* Guldmöten när sådana erbjuds
* Medlemsförmåner: Ex rabatt på privata sessioner

Silvermedlemskap - 450 kr/månad

passar dig som vill ha tillgång till ett mindre utbud av kurser

I detta medlemskap ingår:
* Shamanens cirkel - utbildning i inkashamansk energimedicin
* Ditt sanna jag - kurs i självkännedom
* Medlemsträffar 1 st/månad
* Medlemsförmåner: Ex rabatt på privata sessioner

Glada medlemmar berättar

 "Camilla du har varit helt fantastisk som mentor. Du har alltid känts tillgänglig med stor visdom och ett kärleksfullt hjärta. Du har hjälpt mig i en tid då jag behövde dig mest! Så tacksam 🙏"

Agneta Sundgren



 "Fina Camilla, jag är så glad att jag hittade till dig och det du erbjuder🙏💖 Naturen har alltid betytt mycket och här får jag möjlighet att gå på ett djupare plan. Shamanens cirkel och allt det innehåller har gett mig otroligt mycket, för mig har det också varit väldigt värdefullt med enskilda sessioner🙏💖
Kram 💖"

Catarina Larsson

 "Jag hade ingen aning om hur lite jag kände mig själv och genom detta fantastiska program fick jag klart för mig hur styrd jag varit av yttre påverkan. Jag är så glad att jag äntligen skalat av löken och nått in till min bäste vän -mig själv. Camilla du är en fantastisk mentor, som klippt och skuren för att hjälpa andra människor att växa med din genuina kunskap, på ett ödmjukt och proffsigt sätt. Tack ❤️ Jag är så tacksam. På ett fint och tryggt sätt har jag hittat hem till mig själv, och ser nu fram emot den fortsatta resan med dig! Utmanande och lärorikt. Det går lättare och ärligare att göra en sann reflektion utav situationer.
Stort varmt tack ♥️ du och dina lektioner berikar bortom ord!"

Sofie Jansson Pettersson

 "En omvälvande resa som öppnat en ny värld, med en kunnig och känslig mentor som respekterar varje deltagare och följt mig med intresse, kunskap och glädje. TACK!

Man kan lugnt säga att denna kurs, och du Camilla, fick mig att stoppa innan jag hamnade helt i väggen💖 Målet var att lära om shamanism, istället fick jag nyckeln till MITT liv. För de yttre omständigheterna är ännu desamma, men jag kan nu hantera dem bättre."

Helen Yngvesson

 "Att jag hittade till Camillas kurser hade nog en mening, jag kände det som jag hittade hem! 🌱🥰 Jag kan ärligt säga att gå dom är något av det bästa jag gjort i mitt liv, förutom fött mina barn.

Camilla är en perfekt lärare och guidar på ett härligt och ärligt vis under många spännande lektioner! Jag har fått möta ”alla mina sidor” och lärt mig jättemycket om mig själv! Utöver det har jag fått möta inkashamansk energimedicin och healing, och det är en fantastisk värld som öppnat sig!🙏🏻  Rekommenderar av hela mitt hjärta dessa kurser!"

Ann Gryth

“Otroligt bra för att hitta in i dig själv och läkas från insidan!

Jag har fått så många verktyg med mig med denna kurs, och när jag är klar med mig själv så kan jag hjälpa mina medmänniskor på ett otroligt starkt plan"

Inga Slothus Demir

 “Mitt mål var att göra någonting nytt bara för mig själv men på köpet fick jag så många verktyg som gör att jag kan hjälpa andra som sitter fast där jag satt fast. 🤗❤️”

Marina Mortensen

“Det handlar för mig om att “komma hem till mig själv”. Att få vara den jag är ämnad att vara. Svårigheter och motstånd tillhör livet, nu har jag starka och kraftfulla verktyg att ta mig igenom dom. Och självmedvetenhet! Utan den kommer jag inte långt.

Min resa i personlig utveckling började för ca 30 år sedan och jag har förmodligen ömsat skinn under hela den här perioden. Min förhoppning när jag började programmet var att kunna fortsätta min utveckling både andligt och på ett personligt plan.

Mina förhoppningar har blivit infriade.. MED RÅGE!!!”

Anna-Carin Persson

Frågor & svar

Ja, om det är öppet för nyintag så kan du påbörja dina studier redan idag genom att aktivera det medlemskap som passar dig bäst.

Så länge du betalar din månadsavgift för att bibehålla ditt medlemskap i CW energimedicin har du tillgång till de kurser ditt medlemskap har inkluderat. Observera att du endast har tillgång till kursen så länge du betalar din månadsavgift.

Du köper det medlemskap som passar dig bäst. I samband med det aktiveras din prenumeration så var noga med att ange rätt uppgifter vid köp.

Ja, du studerar online genom att logga in på kursplattformen och ta del av kursen och dess innehåll där.

Detta är individuellt. Shamanens cirkel innefattar över 170 st lektioner där vissa består av ren text, andra video eller ljudfiler, samt en hel del guidade meditationer där initieringar sker.

Till vissa lektioner finns uppgifter att göra. Se dessa som en möjlighet att öka din självkännedom genom att praktisera energimedicinen du studerar.

Vi ses online via Zoom, ett program du kan ha i din dator eller som app i din mobiltelefon. Du loggar in med hjälp av en länk till vårt mötesrum.

Våra medlemsmöten varar oftast i 60 – 90 min.

Nej, eftersom du studerar via ett medlemskap betalar du en fast månadsavgift. Se detta som en avbetalning.

Nej, du kan närhelst du önskar välja att avbryta ditt medlemskap innan nästa månadsbetalning sker.

Du kan be om att få boka in en diplomeringssession sedan du genomfört dina träningssessioner via triader, redovisat samtliga healinguppgifter och slutfört alla lektioner i de fyra delkurserna.
Diplomeringen sker online där du utför en illumination på en klient för att visa att du behärskar alla stegen i healingen. Att diplomera sig är frivilligt.