Den här kursen är inte öppen för registrering

Guidade meditationer

Meditationer för djup avslappning, inre helande och ökad självkännedom

Följ med på inre resor

Meditationerna tar dig med på en inre resa bortom linjär tid där du ges möjlighet att släppa din historia, förlåta och återkoppla till de aspekter hos din själ som gått förlorade.

Vid exempelvis olyckor eller andra traumatiska upplevelser kan själen i ett akut läge välja att släcka ner delar av sig själv, som ett skydd. Dessa aspekter omhändertas i första hand av moder jord, och kan återhämtas via en inre resa som benämns som soul retrieval, själsåterkoppling.

I en del av meditationerna sker Munay ki initieringar som härstammar från den inkashamanska energimedicinens tradition.

Meditationer tillkommer så snart de släpps.


Innehåll

Recensioner

5

Toppbetyg
  • 5 100%
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Catarina Båld

Mötet på stranden

En härlig meditation där du kan släppa föreställningar och hitta tillbaka till ditt inre.Camillas rofyllda röst gör att man blir avslappnad och lugn, jag är så glad och tacksam att återigen få lyssna på dessa härliga meditationer som berikar på djupet ❤️

8 months ago

Camilla Wengelin

Med kärlek till naturens helande förmåga har jag valt att utbilda mig inom shamansk energimedicin, aromaterapi, växtmedicin, Dr Bach blomsteressenser och en hel del andra terapiformer inom alternativmedicinen.

Som introvert och högkänslig önskar jag vandra mjukt på moder jord alltmedan jag guidas av den bästa coach jag kan ha, mitt eget hjärta.
Längs vägen delar jag med mig av min visdom, och hoppas kunna inspirera dig att bejaka ditt sanna jag och dess unika uttryck.

Vänligen Camilla