Guidade meditationer för inre helande

Meditationer för djup avslappning, inre helande och ökad självkännedom

Camillas meditationer

Meditationerna tar dig med på en inre resa bortom linjär tid där du ges möjlighet att släppa din historia, förlåta och återkoppla till de aspekter hos din själ som gått förlorade.


En gåva från ett hjärta till ett annat

Guidade meditationer för inre helande

Gratis

  • En gåva från mitt hjärta

Gåva

Recensioner

5

Toppbetyg
  • 5 100%
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Ingela Lundholm

Så underbart att få del av

Underbart att få ta del av dina meditationer som alltid får mig att bli lugn och avslappnad, din röst får mig att känna mig trygg och hållen. Tack från djupet av mitt hjärta för allt du delar.

8 months ago
Fannia Siwecki Almén

En fantastisk inre resa❤️

Som jag har längtat efter att återigen få ta del av Camillas meditationer. Älskar att resa inlåt med hjälp av din varma, trygga och kärleksfulla röst. Känner mig alltid stark, fri och kraftfull när jag kommer tillbaks från en inre resa med Camilla. Tack för att du delar din visdom och berikar samt påminner om betydelsen av att följa sin själs och hjärtats längtan. Kram Fannia

8 months ago
Catarina Larsson

Soul retrievel

Camillas mjuka, vänliga röst guidar på ett varsamt sätt och skapar ett hållande tryggt space att vila i. Genom guidningen ges möjlighet att läka känslomässiga sår. En väldigt fin meditation!

8 months ago

Camilla Wengelin

Med kärlek till naturens helande förmåga har jag valt att utbilda mig inom shamansk energimedicin, aromaterapi, växtmedicin, Dr Bach blomsteressenser och en hel del andra terapiformer inom alternativmedicinen.

Som introvert och högkänslig önskar jag vandra mjukt på moder jord alltmedan jag guidas av den bästa coach jag kan ha, mitt eget hjärta.
Längs vägen delar jag med mig av min visdom, och hoppas kunna inspirera dig att bejaka ditt sanna jag och dess unika uttryck.

Vänligen Camilla